Спас Панчев: Една година управление на „Коалиция за България” беше недостатъчна да изпълним ангажиментите си към избирателите си

27 Септември 2014 | 15:12
1 коментара
Общество

За съжаление една година управление на „Коалиция за България” беше недостатъчна да изпълним доста от ангажиментите, които миналата година поехме пред избирателите, поради което и тази година в изборите в нашата програма повтаряме доста от неизпълнените проблеми, които считаме, че в следващият мандат бихме могли да реализираме. Това каза за Pirinsko.com Спас Панчев, кандидат за народен представител и председател на ЗС „Александър Стамболийски“.

По думите му, преди всичко това е социалната политика, в която е необходимо да се направи доста, защото стандарта на живот на българина е един от най- ниските в ЕС, а българина не го заслужава. Нормално е пенсиите и заплатите да бъдат по- високи, помощите за хората да са по- добри. Когато говорим за социална дейност и помощи, поставям акцент и върху безработицата.

„40 000 работни места, които успяхме да осигурим не са нещо, което ни удовлетворява. Желанието ни е поне тези 250 000, за които говорехме да ги изпълним в следващите четири години. Това е една идея лесно реализуема при условите, че парите, които идват в България за земеделие бъдат пълноценно използвани и за развитието на отрасъла и за преработвателната индустрия”, коментира още Панчев.

Безработицата е втория много важен въпрос, който стои с остра сила и в следващата програма ще бъде един от основните им въпроси.

„Заедно с безработицата ще обърнем внимание и на развитие на бизнеса, най- вече развитие на земеделието, животновъдството, горското стопанство, туризма, балнеологията.Това са все сфери, в които Благоевградска област има огромна перспектива за бъдещо развитие”, допълни Спас Панчев.

Спас Панчев председател на Земеделски съюз "Александър Стамболийски", кандидат за Народен представител от Коалиция "БСП-лява България" в 43-то Народно събрание. 

Ако искате да изберете Спас Панчев за Народен представител отбележете преференция 3 в интегралната бюлетина номер 22 на предстоящите парламентарни избори на 5 октомври

Добавени коментари

Македонец публикува:
29 Септември 2014 | 10:48
Бате Спас Локомото. http://spaspanchevlacomoto.blogspot.com/

Добавете Вашия коментар

TOP