СПА Център "Хармония" на Николай Галчев отново без купувач, цената за продажба се срина с 300 000 лв.

21 Септември 2017 | 14:27
0 коментара
Бизнес

Един от най – елитните СПА центрове в Благоевград - „Хармония“ на строителния предприемач Николай Галчев отново остана без стопанин, след като цената му за продажба стигна 608 410 лв.

Комплексът е обявен за публична продан за пореден път от частен съдебен изпълнител Александър Цанковски от Благоевград.

Ценовата оферта за СПА  – бижуто „Хармония” в Благоевград падна с близо 300 000 лв. за два месеца, но купувачи – няма.

СПА център „Хармония” бе сложен на тезгяха за продажба преди три години, с първоначална цена от 2 282 954лв. сега е смъкната на 608 410 лв.

Припомняме, че през 2014 година, съдия-изпълнител обяви за публична продан имот в местността Кошерините край Банско, собственост на фирма „Билдинг Груп Кънстракшън“, управлявана от Николай Галчев. Парцелът тогава бе е оценен за продажба на стартова цена от 935 777 лв.

Според запознати на това място Галчев искал да строи голям хотелски комплекс със СПА центрове и заведения. Предприемачът имал намерение да инвестира над 3 млн. лв. в проекта. Той дори направил и скица на строежа, но плановете му пропаднали. Според местните загубата на имотите разболяла някога крупния предприемач. Пред хората той се държал хладнокръвно, сякаш нищо не се е случило, но на няколко пъти бил в прединфарктно състояние.

Освен с апетитния терен край Банско Галчев се раздели и с други свои атрактивни имоти.

Сред тях бяха клуб-хотелът, ресторантът и винарната му в квартал „Вароша“ в Благоевград. На тезгяха бяха сложени и седем апартамента, които се намират в лъскава сграда в столичния квартал „Люлин“, вдигната от холдинга на Галчев. Той беше принуден да се раздели и с друг свой имот в Благоевград. Съдия-изпълнител поиска 2,3 млн. лева за неговия СПА център „Хармония“.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP