Собственикът на „Драг Далас“ окупира кметството в Сандански, не пуска кмета да влезе

15 Ноември 2017 | 08:55
6 коментара
Общество

Собственикът на мотел „Драг Далас“, намиращ се на главен път Е-79 край Сандански, Румен Анастасов заедно със семейството и екипа си, блокира входа на община Сандански. Рано тази сутрин Зорка и Румен Анастасови заедно с още 40 човека не позволиха на кмета на общината Кирил Котев да влезе в сградата. Наложи кордон полицаи да помогне на градоначалника да стигне до работното си място.

Причината за окупиране на общинската сграда е искането на Румен Анастасов при строежа на новата отсечка на АМ „Струма“ да се направи отсечка, която да свързва магистралата с неговия мотел. Анастасов твърди, че има всички необходими документи, но архитектът на община Сандански отказвал да сложи подписа си.

Кирил Котев заяви, че ще говори по проблема с Румен Анастасов не на четири очи, а в присъствието на компетентни лица.Струма

Добавени коментари

Ноевият ковчег публикува:
15 Ноември 2017 | 16:55
За сведение!Д.Манова осъди един ,който се крие сега ,под друго име ,и пише в друг сайт. !И теб ще те осъди ,Ана Терцата!-внимавай ,с кого си имаш работа .Искът и беше за 20 000лв., и го спечели!Внимавай!Не се прави на журналист!В хода на делото ,ще ти бъде поискана трудовата ти характеристика,и тогава няма кой да ти е на помощ!Освен с фалшивите ти новини ,които бълваш .За 300 лв . не си заслужава.При такива случаи ,не си изписвай името !Ползвай ,някакво нарицателно ,защото е възможно ,да те осъдят,за клевета.Имаш три малки деца ,и е срамно ,само за едното име ,да плащат всички поотделно за твоята грешка.
Гюпка публикува:
15 Ноември 2017 | 13:58
Щом Ана Терцата ,е била на място ,значи проблема е решен.Така и с детската градина в с.Кулата.Затова ,че е била уволнена дисциплинарно от тази градина ,като леличка ,за това че е крала продуктите ,преднацначени за децата ,сега Терцата си го връща на директорката Манова.Ана Терцата ,е далеч от писаното слово ,и от това ,се възползва нейната работодателка Силва А.Последната иска да я възхвалява някои ,макар ,че не струва за нищо!От леличка ,и от дописничка ,не се става журналист!
!!! публикува:
15 Ноември 2017 | 12:35
Не знам каква е истината по случая, но ... по тази логика и собствениците на скари в Мурсалево да “ скочиха “ за връзка с магистралата ... на една ограда разстояние са ;) Както и в съседна Гърция .. който си плати за проект и разноски за изграждане ( или бутне някой друго евро където трябва ) ще получи свързващ път към обекта му до магистралата ;))) Но пък всеки е длъжен да изисква от държавата ... нали трябва да ни подкрепят :)
Този с паркинга е публикува:
15 Ноември 2017 | 09:46
Наглец!
HARI публикува:
15 Ноември 2017 | 09:39
ZA DA SE STIGNE DO TAM IMA NE6TO GNILO KMETA KOTEV NE6TO PAK SE E ZABRAWIL ILI ZABLUDIL ILI MU E NAREDENO TAKA STAWA OBIKNOWENNO TAM
????? публикува:
15 Ноември 2017 | 09:03
котев щом дойде време с полиция да влизаш в общината това е края така беше вельо илиев в петрич. Срам нямам думи един кмет требе да е с хората а не против тях полицията те охранява все едно мутра с гардове грозна работа

Добавете Вашия коментар

TOP