Собственик на казина е разстрелян показно в курорта Слънчев бряг тази нощ

03 Юни 2018 | 06:02
1 коментара
Криминално

Собственик на казина беше разстрелян показно в най-големия ни летен курорт Слънчев бряг.

Инцидентът стана около 21.00 часа тази нощ.

Убитият е бизнесменът Коста Николов, който е собственик на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора. Мъжът е разстрелян от упор с няколко куршума, ранена е и жената, която е била в лекия автомобил. Тя е откарана с линейка в бургаската болница за операция.

Според непотвърдена от криминалистите информация в лекия автомобил е имало още двама души, които по време на огледа бяха разпитвани от тях. „Малко след 21.10 тази вечер е получен сигнал за простреляно лице пред входа на Сън Вилидж, в западната част на Слънчев бряг. Посетено е веднага от полицейски патрули. Установено е, че е прострелян мъж роден през 1963 г., който е починал на място и млада жена, която е родена 1996 г., в тежко състояние. Тя в момента е в Окръжна болница Бургас.

В момента се извършват процесуално-следствени действия и издирвателни такива, издигнати са работни версии, по които се работи. Работните версии са различни, включително и лични мотиви“, заяви представителят на МВР Калоян Калоянов.

На място са установени множество гилзи от огнестрелно оръжие. Според информацията стрелецът е избягал с луксозен автомобил от местопрестъплението, което пък се намира до оживената главна улица в курорта.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев уточни: „Издирва се автомобил, с който се предполага, че извършителите са били тук, не мога да кажа дали е луксозен или не“.

Улицата, където е извършено престъплението, остана блокирана през цялата нощ, като тялото остана в луксозното возило на жертвата почти до утринните часове. Блокирани са и главните пътища на входа и изхода на Бургас, където се смята, че автомобилът на стрелеца е влязъл. Иззети са записите от охранителните камери, каквито Слънчев бряг има от няколко години. В светлата част на деня огледите ще продължат. /БГНЕС

Добавени коментари

СЪДИЯТА публикува:
03 Юни 2018 | 13:00
ДА СЕ НАГРАДИ СТРЕЛЕЦА ЗА ИЗПЪЛНЕН ДЪЛГ КЪМ НАРОД И РОДИНА.

Добавете Вашия коментар

TOP