Смях по време на пандемия /Снимки/

21 Март 2020 | 14:22
0 коментара
Любопитно

"Светът е оцелял, защото се е смял” – тази мисъл на знаменития Радой Ралин може да бъде приложена и днес, когато светът е изправен пред жестока пандемия и се бори за своето оцеляване. Разпространението на коронавируса в световен мащаб и въвеждането на извънредно положение в редица страни, включително и в България, както и глобалния призив към хората да си стоят вкъщи даде воля и на хумора наред с огромната паника и притесненията. Социалните мрежи изобилстват от всякакви шеговити реплики, коментари, снимки, които сякаш идват, за да отпушат натрупаното напрежение и страх. Lupa.bg събра част от пародиите, за да ги представи на своите читатели.

"Ефектът на пеперудата 2020 - някакъв китаец изяжда полужив прилеп в Ухан, заради което четири месеца по-късно в Пловдив ни свършва тоалетната хартия", е един от майтапчийските коментари, разпространяван в социалните мрежи.

"Ден 5-ти: "Чудя се... Как може в едната кутия с ориз да са 25 678 зърна, а в другата 25 468?", показва как се чувства човек, принуден да си стои вкъщи. 

"Що ви беше тоя цинк, селен и витамин Д, хора? Сега като се затворите 16 дни вкъщи с любимите същества, ще ви трябва валериан, валидол, мента..."

"Този вирус трябва да го е измислила някоя жена - спряха футбола и само сериали по телевизията", негодуват мъжете.

"Като разместиш буквите на КОВИД 19 се получава 19 или 91 ВОДКИ", смятат оптимистите.

Още смешни колажи и коментари, породени от ситуацията с коронавируса вижте в снимките

Добавете Вашия коментар

TOP