Слънцето ще ни радва и в сряда, температурите стигат до 25 градуса

09 Октомври 2018 | 17:51
0 коментара
Любопитно

В сряда сутринта в низините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност.

Минималните температури ще бъдат между 3 и 8 градуса, малко по-високи по Черноморието. През деня ще бъде предимно слънчево. До обяд видимостта в равнините ще се подобри, а ниската облачност ще се разкъса. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 20 и 25 градуса.

Есента ни подарява циганско лято следващите дни

Над Черноморието преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. След обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 19 - 21 градуса. Температурата на морската вода е 20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала

През октомври ни очакват температури от минус 1 до 28 градуса

В четвъртък и петък над по-голямата част от страната по-често ще преобладава слънчево време. Ще има и временни увеличения на облачността, по-съществени първия ден, когато и вероятността за превалявания, главно в югоизточните райони, е по-голяма.

Сутрин на места в низините и котловините, с по-голяма вероятност в източната половина от страната, ще има условия за ниска облачност или мъгла. В нощните часове и рано сутрин ще бъде почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България - до умерен североизточен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще са между 4 и 9 градуса, по-високи по Черноморието, а максималните - предимно между 19 и 24 градуса.

Добавете Вашия коментар

TOP