Слънцето ще ни радва и утре

09 Август 2018 | 15:55
0 коментара
Общество

През нощта ще е предимно ясно, а в петък - слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от изток-североизток.
 
Максималните температури ще са между 29 и 34 градуса, в София - около 29 градуса. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за август и ще се задържи без съществена промяна.
В планините ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.

Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 23 градуса, на 2000 м - около 15 градуса.
 
По Черноморието ще е слънчево с до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са до 28-30, температурата на морската вода е 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През почивните дни и през първата половина от следващата седмица ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, с източна компонента.

В събота дневните температури ще са с градус-два по-ниски, а от неделя отново ще се повишават и максималните в средата на седмицата ще са между 32 и 37 градуса.
 

Добавете Вашия коментар

TOP