Служители на ТП „ДГС Добринище“, ЮЗДП и полиция задържаха нарушители от Разлог (Снимки)

30 Март 2016 | 12:22
4 коментара
Криминално
Служители на ТП  ДГС Добринище , ЮЗДП и полиция задържаха нарушители от Разлог (Снимки)

ЗАДЪРЖАХА НАРУШИТЕЛИ ОТ РАЗЛОГ

 

Трима системни нарушители в държавните горски територии, водени от Лазар Юруков с прякор Лъки от гр. Разлог, задържаха служители на ТП „ДГС Добринище”, Югозападното държавно предприятие и Районните полицейски управления в Банско и Разлог. Съвместната акция е проведена на 29 март т.г., около 22.00 часа, в местността "Църнако", която е известна с високата концентрация на нарушения в горите. Бракониерите са заловени при опит да превозват незаконно добитата от тях дървесина.

Конфискувани са два високопроходими джипа, оборудвани с ремаркета, както и два бензиномоторни триона, с които е извършена сечта. Задържани са също около 3,5 куб. метра иглолистна строителна дървесина от черен бор.

По случая се води дознание и е сезирана Районна прокуратура - Разлог. Комисия от „ДГС Добринище” установява на място нанесените щети на държавните горски територии.

Лазар Юруков е многократно задържан за различни нарушения в държавните гори в района на Разлог, Добринище и Симитли. От 2001 г. до момента има 35 съставени акта.

 

Служители на ТП  ДГС Добринище , ЮЗДП и полиция задържаха нарушители от Разлог (Снимки)

Добавени коментари

вед публикува:
30 Март 2016 | 21:55
Хванаха хората на Нусторовия и чорапо
люси публикува:
30 Март 2016 | 14:31
Браво за свършената работа!! Госпожо Ганджова давайте всеки ден на някой си по 5 дърва от вашите - какво толкова ще стане, 5 дърва е незначително и дребно нещо.
adsads публикува:
30 Март 2016 | 14:06
Защото нарушенията, незначителни или не, са нарушения. А колко са незначителни , можеш да си представиш като са извършвани в продължение на години - ежедневно, претендираш , че си умно момиче, не се излагай слагайки такива коментари. Ако някой ежедневно краде от теб, не ти е все едно, но ако някой ежедневно краде от държавава е незначително.
Райна Ганджова публикува:
30 Март 2016 | 13:48
Защо не си свършите работата и не хванете наркодиларите Пежо и компания а се занимавате с незначителни нарушения!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP