Служител в Министерството на отбраната е арестуван с наркотици край Благоевград тази нощ

28 Октомври 2020 | 08:08
3 коментара
Криминално

Служител в Министерството на отбраната от поделение № 26400 е арестуван с наркотици край Благоевград тази нощ. 

След разработка на Военна полиция вчера около 20:30 часа служители на 01 РУП-Благоевград арестуваха Е.С от Благоевград при кръговите кръстовища край село Зелен дол.

Според информатор на Pirinsko.com ченгета намерили трева и амфети за няколко хиляди лева в автомобила на военния, който казал, че незнае, как тези вещества се намират в автомобила, който управлява.  До полунощ криминалистите и Военна полиция претърсваха адреси обитавани от Стоименов в кв. Еленово.

Софийска  военно-окръжна прокуратура започва разследване за разпространение на наркотици срещу военнослужещ от редовия състав на военно формирование в гр. Благоевград.

Той е бил задържан през нощта на 27 срещу 28 октомври 2020 г. на входа на града при съвместна операция на Военната полиция и МВР.

По време на извършените на място неотложни действия по разследването, продължили няколко часа, са били  намерени високорискови наркотични вещества – марихуана и анфетамини. Събрани са доказателства, че наркотиците са били придобити от задържания същата вечер в гр. Кюстендил и са превозвани от него с цел разпространение.

Военнослужещият е привлечен като обвиняем по чл. 354а, ал.1 от НК. Предстои военната прокуратура да внесе в Софийския военен съд искане да му бъде наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!  

Добавени коментари

Дорчето публикува:
02 Ноември 2020 | 17:20
Аз не мога едно да разбера какво ви интересува кой ,къде и с кого си пие ракията
пстна новина публикува:
28 Октомври 2020 | 16:52
пиринско много посна новина защо не написахте че въпросния войник е син на смичката от обкръжението на полковника защо не написахте че докато войника пътува баща му е в компанията на на биби в мелник защо е посна новината
velev публикува:
28 Октомври 2020 | 09:43
6tk strumica kum ne pi6e zna4i kriminalna ne sa rabotili po tozi sl4ai te o6t predi da trygnat na akciq kazvat na silva nali taka maradona ili byrkam

Добавете Вашия коментар

TOP