Слепец от Якорудско цери болни от дископатия, стотици на крак при лечителя

22 Август 2018 | 19:00
1 коментара
Общество

Болни от цялата страна и чужбина Стотици болни се стичат ежедневно пред дома на народният лечител от село Черна Места край Якоруда, Алиш Шарански.

Мъжът, който е сляп по рождение е благословен от Бог да лекува проблеми с двигателната система, твърдят излукуваните от него.

„Той не вижда, но има дарба, за която не му трябват очи. Умее да пипне точно там, където трябва, за да оправи всеки пациент”, казват те.

Сред болестите, които лечителят цери, са дископатия, шипове в гърба, плексит и още много други. Дори е имало случаи, в които е помагал на инвалиди да проходят. Това е и най-големият му успех досега.

Счита се, че Алиш Шарански е загубил зрението си неслучйано. Губейки очите си още като младеж, се обострят у него други сетива много повече и придобива своята дарба.

Преди време и за Ванга така се говореше, а тя беше доказана пророчица. Така че има такива хора, просто трябва да повярваме.

Цената на един сеанс при Алиш Шарански е едва 20 лв. Това е твърде малка сума за всичко онова, което той прави.

Все пак чудото няма цена, но лечителят трябва да се издържа по някакъв начин. Той не може да работи друго, защото е сляп. Инвалидната му пенсия не може да му стигне за нищо.

“Трябват ми пари само да си покрия сметките и за хляб. Не ми трябва много, колкото да живея.” – споделя Алиш Шарански.

Лечителят живее изключително скромно и е далеч от светските съблазни. Родителите му отдавна са покойници, а няма жена или деца. Единственият му близък човек е неговият брат.

Методите за лечение на Алиш са разпространени из цяла България.

При него няма нужда от предварително записване, достатъчно е да се отиде в с. Черна Места и ще го намерите.

Добавени коментари

чикчирик..... публикува:
22 Август 2018 | 21:41
бахти и тъпите и прости журналисти от този скапан сайт...,,Мъжът, който е сляп по рождение,,...и.. ,,Губейки очите си още като младеж,, ....е сега КОЕ вярно...по рождение или като младеж...алоооо тази измислена медия има ли редактор или ДА....е затова не влизам в това лъжливо сайтче....днешните журналисти сте ПОЗОР за професия си..ПЪЛНИ НЕЩАСТНИ И НЕГРАМОТНИ ИДИОТИ....

Добавете Вашия коментар

TOP