След три месеца! Тотомилионерът от с. Покровник излезе от психиатрията, стои си мирно и тихо вкъщи, не закача никого

24 Октомври 2017 | 11:48
0 коментара
Любопитно

Тотомилионерът Румен Пеовски е излязъл от психиатрията и се е завърнал в благоевградското село Покровник.

Това съобщи пред „България Днес“ кметът на населеното място Методи Цонев.

Богаташът беше настанен за лечение в специализирано заведение, след като през юни т.г. подгони майка си с нож, открадна пушката на баща си и започна да стреля напосоки. Покрай скоростното му забогатяване в селото настана хаос, а пиянските свади зачестиха. След последния инцидент Пеовски беше арестуван и съдът го изпрати в психиатрия.

След тримесечен престой, той се е завърнал в селото си.

 „Още не съм разговарял с него, но го видях. Изглежда променен човек. Като цяло той винаги си бил спокоен, но парите и приятелите му по чашка го промениха. Сега не прави проблеми и в селото отново настъпи мир“, разказа Цонев.

Селският първенец споделя, че Пеовски вече не се събирал с компания да пият в местната кръчма. Предпочитал да си стои вкъщи и да не се набива на очи с поведението си. „Когато имам възможност, ще се видя с него, но мисля, че се върнал към правилния път“, добави кметът на Покровник.

Приятелите му от селото с нетърпение очакваха завръщането на тотомилионера, но вече няма да се радват на щедри почерпки и денонощни запои. В един момент селото беше вдигнало ръце от запоите на късметлията и очаквано проблемите започнаха да ескалират.

По време на престоя си в психиатрията богаташът в нито един момент не бил изоставен от роднините си въпреки драмите, които успя да сътвори. Те го посещавали редовно в лечебното заведение и го насърчавали да промени живота си към по-добро.

Животът на Румен Пеовски се промени през месец май тази година. Тогава той спечели джакпота в размер на 1 663 872 лева от играта на Тото 2 6/42. Късметлийският фиш бе на цена 1,20 лева.

Веднага след като получи транш от печалбата, Пеовски дари 10 000 лева на храма в родното си село и купи апартамент на един от синовете си. Другият работи от дълги години в Англия с майка си. На него обещал жилище в Португалия.

Добавете Вашия коментар

TOP