След среднощен новогодишен запой елитът на България осъмна в Банско

02 Януари 2019 | 18:03
4 коментара
Любопитно

Голяма част от родните звезди и тази година не изневериха на традицията да изпращат старата и да посрещат Новата година в култовия зимен курорт Банско, за който с пълна сила можем да кажем, че важи поговорката "ден година храни".

Хиляди левове се пръснаха буквално за часове в топ заведенията в зимния ни курорт, като разливането на алкохол и веселбите продължиха до ранни зори на 1 януари.

Сред звездните имена, избрали да празнуват в планинска обстановка, са тези на фолкпевицата Есил Дюран, манекенката Катрин Вачева, тв водещата Меги Димчева, актрисата и депутат Нона Йотова. И четирите бяха част от шумни и многобройни компании, освен от най-близките си хора. Не им липсваха и ухажори, особено на Катрин Вачева, която по традиция приковава погледите, където и да отиде.

В Банско бяха още и Деси Банова и Росен Плевнелиев заедно с малкия си общ наследник, който се появи на бял свят преди два месеца. Заедно с тях бе и 8-годишната дъщеря на Банова - Йоанна от първия й брак. Миналата година двойката отново бе на Банско за празниците, като тогава президентът дори успя да научи синоптичката да кара ски.

Култовият зимен курорт се оказа предпочитан вариант за яки купони и за куп родни политици, сред които зам. председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, еврокомисар Мария Габриел и министърът на туризма Николина Ангелкова, които не само се включиха в традицинното хоро след удрянето на 12-ия час, но и премериха певчески възможности.

От любителски клипчета в публичното пространство пък, отдавна сме се убедили в музикалния потенциал на не един или двама народни представители.

В Банско бяха още и шефът на Агенция "Митници" Георги Костов, както и футболната звезда Христо Стоичков със семейството си. Камата не за първи път избира зимния ни курорт за посрещане на Новата година. Подобно на Росен Плевнелиев и Деси, това даже вече се е превърнало в негова добра семейна традиция.

Добавени коментари

Какво ще кажете? публикува:
03 Януари 2019 | 09:04
Не е ли сладко да си във властта? А ние ще чакаме да пуснат кокала сами! Е,няма как да стане не скочим ли със сопите.Как може да си мислим,че тези хора ще мислят за положението на народа си?! На тях им се свидят и трохите,които ни оставят.
123 публикува:
03 Януари 2019 | 08:37
Еййй, попреписахте от агенция Блиц, като си не можете една свястна новина да скалъпите.... https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/sled-srednoshchen-novogodishen-zapoy-elitt-osmna-v-bansko_news648895.html
А1 публикува:
03 Януари 2019 | 06:53
Ще покаже ли някой от тези "светила" платежен документ?
Няма начин публикува:
02 Януари 2019 | 23:48
На Росен Банев пъпът му е хвърлен между Банско и с. Баня,та няма начин да не празнува в района.А всички други са дошли,за да подкрепят "новият" концесионер - Марк Жирардели.

Добавете Вашия коментар

TOP