СЛЕД СИГНАЛ НА PIRINSKO.COM! Общинският съветник в Банско Малин Бистрин отърва глоба, след като демонтира незаконно построеният от него метален навес на пътя

27 Август 2017 | 20:06
4 коментара
Общество

Общинският съветник, собственик на комплекс „Молерите” и председател на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин отърва глоба, след като демонтира незаконно построеният от него метален навес, който се позиоцонираше върху пътното платно на ул. "Тодорин връх" в курортното градче.

На вниманието на КАТ-Благоевград, РУП и община Банско: Незаконен метален навес е построен върху пътното платно на ул.

Само месец след като Pirinsko.com подаде сигнал в Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) Югозападен район, община Банско и Районното полицейско управление, че на улицата зад комплекс „Молерите”, който се стопанисва от местния депутат е монтирана метална конструкция, разположена върху пътното платно и затруднява движението на МПС, както и че пешеходците не могат да се движат по тротоара, на който са наредени десетки кубика дърва за огрев и кофи за смет.

За да отърве Бистрин глобата предпочете да демонтира металната конструкция сам, което е факт. Общинска администрация Банско уведоми, че при направена проверка на пътя няма метална конструкция.

В Мелник е изгоряла къща, подпалена от обитателя й снимка 1

Припомняме, че преди време Pirinsko.com потърси Малин Бистрин за коментар, който не отрече направения от него незаконен навес и каза, че е хубаво да има будни граждани, но не само да критикуват, а да споделят и какво е направил съветникът в Банско, като изрично подчерта, че ще иска право на отговор.

Добавени коментари

до герберите публикува:
29 Август 2017 | 12:21
Има да си го трасите БАЙ ЦАНКАТА.... ТИЯ ПЕДАЛИ ПОЧНА И КАЩИ ДА СИ СТРОЯ И ИКОНОМОВ И МАЛИН БИСТРИН И ДАУТЧИ И МНОГО ТЕЖКАТА СТАПА НЕЩО ЧЕ СЕ СМИРААА ЧЕ СИ ЕБА МАЧАТА... АА И ОТ БАЙ ВЛАДКАТА ИМА ЕДНО ОПЛАКВАНЕ АМА ТОЙ САМИ ЧЕ СИ РАЗБЕРЕ ОТ ДЕКА ЧЕ МУ ДОЙДЕ....
АСЯ публикува:
28 Август 2017 | 07:40
МАЛИНЕ МАХНИ И ДЪРВАТА БРЕ ТИ НЕ ВИДИШ ЛЕ ДЕКА НЕМО ЖЕ ДА СЕ МИНЕ ПОДИР ВАЗЕ
Банскалия публикува:
28 Август 2017 | 06:17
Владо Колчегов се заяде с този навес и с платените си статии в Пиринско ком бутна този навес който бе незаконен .Тъка отмъщава този белязан педараст и лихвар на хората които останаха верни на кмета.
Bojo публикува:
27 Август 2017 | 23:43
A be ostavete go na mira bee

Добавете Вашия коментар

TOP