След публикация на Pirinsko.com! Запечатаха заведение "Аладин" в Благоевград

22 Май 2020 | 12:17
5 коментара
Общество

Заведение "Аладин" в центъра на Благоевград е запечатано, видя наш репортер. 

Дотова се стигна след множество сигнали на граждани в социалната мрежа, които възмутено нееднократно изразиха острото си възмущение от факта, че храната в ресторанта е безвкусна и безплатно гарнирана с разностранни буболечки.

За това красноречиво говори и факта от преди два дни, когато благоевградчанка купи на сина си тостер с жива хлебарка в него.

"Приятели поръчвам на детето си днес бургер от Аладин но за съжаление с хлебарка вътре позвънявам обратно за да им кажа какво са ми дали като храна и те ми отговарят ние няма какво да направим", ожали се във фейсбук Десислава Спасова.

Тогава, както Pirinsko.com писа, без да иска, майката на малчугана за малко да го нахрани с любимия му дюнер, гарниран обаче не с каквото и да е, а с жива - хлебарка в него.

Добавени коментари

Еле кажах публикува:
22 Май 2020 | 21:20
Абсолютна лъжа е , че са запечатени ! Работят си хорицата ....защо лъжете бе хора ...???
з публикува:
22 Май 2020 | 17:13
Работи си иначе сега
Камен публикува:
22 Май 2020 | 16:38
Хора отваряйте си очите и споделяните на момента и се оплаквайте , защото недобросъвестни алчни търговци ни тровят системно ! Тровят и децата ни с разни боклуци ! Контролни органи в тая държава няма ! Само едни корумпирани лигльовци и мижитурки дето се подписват за заплати на гърба на народа ! Като почнеш от милиционерчетата та свършиш до инспекторчетата дето си паразитират доволно ...!
Камен публикува:
22 Май 2020 | 16:27
Аз също скоро ядох пилешки филенца , които бяха като гумени , безвкусни и стари ! Качеството е много ниско ! Срамна работа на какво место са , с каква техника разполагат а правят боклуци - явно толкова си могат момченцата ??? !
עכטםפ публикува:
22 Май 2020 | 14:31
Да ама не аладин продължава да си работи

Добавете Вашия коментар

TOP