СЛЕД ОПЕРАТИВКА В БЛАГОЕВГРАД! Свалиха от поста „ВиК” шефът в Разлог Пл. Ботев

03 Октомври 2014 | 22:00
7 коментара
Общество

Шефът на клона на „ВиК” в Разлог Пламен Ботев е свален от поста. Заповедта му е връчена вчера по обяд след оперативка в Благоевград  от новия директор на водното дружество инж. Росица Димитрова.

Шефския пост на „ВиК” - Разлог поема временно Росен Дамянов. Той е строителен инженер, отличен специалист и е в дружеството от много години, с натрупан достатъчно опит, съобщи управителят на „ВиК“ - Благоевград инж. Росица Димитрова. Смяната в никакъв случай не е политическа, категорична бе тя в отговор на журналистически въпрос и като контрапункт посочи началниците на районните поделения в Гоце Делчев и Благоевград, които работят отлично и не само не са във фокуса й за смяна, но са сред хората, на които разчита изключително като специалисти. Нямам конфликт с освободения колега Пламен Ботев, не работи лошо, но изискванията ми са доста по-високи, затова взех решение да го освободя от поста, обясни рокадата инж. Димитрова.

В телефонен разговор с репортер на „Струма“ сваленият воден шеф Пл. Ботев направи сдържан коментар:

Не бях предупреден, но за мен беше очаквано. През последния месец се смениха много хора на ръководни длъжности, така че беше въпрос на време, каза Пл. Ботев.

Пламен Ботев беше назначен за шеф на „ВиК”- Разлог през юни месец миналата година, когато от поста беше свален Васил Астинов. Рокадата стана само месец след парламентарните избори през 2013 г. Пл. Ботев беше назначен от бившия директор на водното дружество инж. Петър Тунев, който в началото на септември тази година беше отстранен  от поста със заповед, подписана от вицепремиера и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева. /Struma.bg

Добавени коментари

nqkoi bez glas публикува:
04 Октомври 2014 | 13:33
Жaлки комуняги.Дa го духaте
Zapoznat do Eleshnica публикува:
04 Октомври 2014 | 12:14
Нима не знаеш, че Дамяновия, както и шефа му Чепкановия от Благоевград са с психични отклонения, даже май са лежали в санаториуми. --- nqkoi bez glas ти го каза...
Ot Ele6nica do ZAPOZNAT публикува:
04 Октомври 2014 | 10:31
Ама много си прав. Оня Дамяновия къде беше когато Ботев решаваше проблема с водата в с.Елешница.сигурно - пак беше в болнични или отпуск. За 3 дни заедно с момчетата от ВиК пуснаха старото водохващане "ШИПКОВЕЦ". Къде беше когато се извършваше ремонта на ВиК мрежата в селото тази есен. Какъв специалист, какъв опит не ме карайте да се смея. Та той знае само да реве и вика по хората. За какви клиники говориш ZAPOZNAT.
анонимен публикува:
04 Октомври 2014 | 09:54
Сега върнете и Лила Айковата в Симитли и кажете, че не е политическо. А това че смени 47 водомера и прибра парите, не е проблем. Такива айдуци в държавата са на почет, но...... господ гледа и незабравя.
дидо публикува:
04 Октомври 2014 | 08:58
До кога тека ще процедираме не е ли от нашите вън,няма значение кадърен некадърен,но нашия ще усигури гласчета и Боко Тиквуча ще гепи -да ама не вече е време за АК 74
nqkoi bez glas публикува:
04 Октомври 2014 | 08:20
Имaм компроментирaщи дaнни зa ЦИГAНИНA шеф нa ВиК -нaркомaн и пияницa
Zapoznat публикува:
04 Октомври 2014 | 07:20
Точно в деня преди изборите е малко съмнително да не е политическо. И сега кой ще решава проблемите на Разлог, като при всички строежи и ремонти Дамянов излиза болнични или отпуски. Явно оперативките с Чапканов и занапред ще се провеждат в клиниките ;).

Добавете Вашия коментар

TOP