След изборите: Асфалтират всички неасфалтирани улици в Дългата махала на Симитли

19 Октомври 2019 | 13:10
0 коментара
Политика

През следващия мандат имаме за цел довършване на работата по полагане на настилка на всички неасфалтирани улици в Дългата махала.

Това каза кандидатът за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов при среща с жителите на Дългата махала в града. Местните посрещнаха с благодарности Апостолов за изпълненото обещание – асфалтирани улици.

„Както знаете, обещахме, че ще посетим всяко едно населено място, за да чуем проблемите и желанията на хората. Тук сме не за да правим празни обещания и не за да ви агетираме. Дошли сме, защото ние работим в диалог с хората. Вие сте част от управлението, защото без вас – жителите, Община Симитли нямаше да бъде това, което е – едно прекрасно място за живеене“, каза в началото на срещата Апостол Апостолов.

„Кметът е ясен, но това не дава край на изборите. Важно е да се гласува, защото общинският съвет е законодателната власт в общината. Това е нашата листа от „Партия на Зелените“ с бюлетина номер 42. Бъдете активни и гласувайте за тези, който работят и ще работят във ваш интерес“, отбеляза Методи Иванов, кандидат за общински съветник, жител на Дългата Махала.

„Голям проблем е главният път, който минава през вашата махала и това го знаем, именно заради това се борим да се изведе трафика от махалата по околовръстен път, когато се стигне момента с изграждането на магистралата на тази територия“, подчерта Владимир Христов, кандидат за общински съветник.

Оказа се, че в Дългата махала има сходен проблем с Ораново. Жителите мечтаят за детска площадка, кметът Апостолов и екипът му искат да я направят, но на територията на махалата няма общинска земя, на която да бъде изградена. Кметът отбеляза пред местните, че общината е готова да закупи парцел за площадката и ако има желаещи да продадат земя, детска площадка ще има.

„През следващия мандат имаме за цел довършване на работата по полагане на настилка на всички неасфалтирани улици. Друг основен приоритет е изграждането на иднустриална зона на територията на бившите погреби. И не на последно място, да отбележим още един път, че през следващата година започва изграждането на нов мост, с модерен европейски облик, свързващ двата квартала на града, което засяга пряко и вас“, подчерта Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP