Слави Трифонов влиза в политиката! Шоуменът прави партия "Нема такава държава" и свой тв проект

01 Август 2019 | 07:29
0 коментара
Общество

Слави Трифонов прави партия и създава собствен телевизионен проект .

Това стана ясно тази вечер в последното издание на предаването му по bTV "Шоуто на Слави". 

Партията му ще се казва "Няма такава държава".

Телевизията е с работно име "Седем Осми".


На 31 юли Слави Трифонов слезе от ефира на БТВ след 19 години съвместна работа. 

Подробности и по двата проекта Трифонов за момента не даде, тъй като текат преговори и работа по тях.

Само загатна, че през септември всичко ще стане ясно. 

 

Преди да разкрие бъдещите си планове, водещият посочи колко ниско е паднала България в класацията за свобода на словото от 2003 г. досега, след което благодари на bTV за 19 години съвместна работа.

 

Обяви, че с колегите му избират "несигурността на свободата".

 

Става дума за създаването на нов телевизионен продукт, който ще носи името "Седем-осми".

Излъчването ще започне след 15 септември, като Трифонов не уточни дали става дума за предаване или изцяло нова телевизия.

Девизът на проекта ще е "Силата е в истината".

 

След това Трифонов коментира референдума, иницииран от екипа му през 2016 г. По думите на водещия политическата класа се е подиграла не само с тях, но и с гласувалите, и припомни протестите пред парламента във връзка с отхвърлянето на предложенията от референдума.

 

"Аз там казах, че политическата класа като не иска да ни гледа отвън, ще ни гледа отвътре. Затова стартираме и политически проект, който ще реализира гласуваните на референдума искания и ще ги превърне в закон по законен начин", обясни водещият.

 

Така Слави обяви създаването на собствен политически проект. Той ще носи името "Няма такава държава", а целта му ще е по законов път да превърне точките от референдума в закони.

 

"Уважаеми зрители, всичко, което съм направил, е било за вас, и всичко, което ще направя оттук нататък, ще е заради вас", каза водещият.


Припомняме, че слизането от ефира на БТВ самият водещ обяви още през май в предаването си. 

В позицията си тогава, той обяви, че "От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място." 

Тази вечер той припомни моменти от 19-годишната история на "Шоуто на Слави", като благодари на целия екип и публиката си. 

Благодаря ви, за мен беше чест!, каза той. 

След това обяви къде в класацията се намира България по свобода на словото и яростно атакува политическата класа, която е употребила и излъгала всички. 

Сега, през 2019-та сме на 111-то място по свобода.

Преди нас вече са държави като Ангола, Бенин, Монголия, Перу, Сиера Леоне и други, които в предишни години сме изпреварвали.Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP