Слави Трифонов: ЦИК извърши чудовищна манипулация с гласуването за референдума

08 Ноември 2016 | 18:27
0 коментара
Общество
Слави Трифонов: ЦИК извърши чудовищна манипулация с гласуването за референдума

Централната избирателна комисия (ЦИК) извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. Това казва Слави Трифонов в открито писмо до медиите по повод последните данни на ЦИК, че 13 000 гласа не стигат референдумът да стане закон.

 

Ето пълния текст на писмото:

Уважаеми сънародници, в момента един от основните слуги на политическата класа – централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да е задължително решението на референдума са необходими 3 500 585 гласа. Тоест, референдумът е успешен и решенията му са задължителни.

ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона. ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.

Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получила заповед да саботира референдума.

 Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други. От едната страна народа, от другата - политическата класа и техните слуги.

Слави Трифонов

Добавете Вашия коментар

TOP