Слави Рачев от Разлог взе страха на американците, направи клуб по таекуон-до и отвори зала в Манхатън!

18 Януари 2018 | 15:11
0 коментара
Любопитно

Клуб по Таекуон-до WTF Чо Елит Разлог вече има свой филиал в Ню Йорк.

Това се случи благодарение на председателя на разложкия клуб в този олимпийски спорт Слави Рачев. 

Дипломираният треньор от НСА, а също така и с тапия от Колумбийския университет в Ню Йорк регистрира клуб Чо-Елит в Таекуондо федерацията на САЩ.

От началото на тази седмица клубът има собствен дом, след като официално бе открита и залата Доджанг Чо Елит в Манхатън. Слави Рачев вече има и първите желаещи да се занимават с този спорт. Те поличиха по един Добок, с логото на клуба. Слави Рачев е един от най- успешните треньори в този спорт в България.

От години се занимава с това бойно изкуство, а плод на неговата работа с деца са стотици медали от турнири, държавни и европейски първенства. Чо Елит Европа е постоянна величина в българското таекуон – до при подрастващите. През 2017 година разложкият клуб отбеляза своята 10 годишнина.

През този период клуба има на сметката си над 250 медала от държавни първенства и турнири, над 50 от международни турнири и балкански първенства и 3 медала от Европейски първенства. Слави Рачев е убеден, че Чо Елит Америка ще върви уверено в същата посока и съвсем скоро ще започне да постига успехи на татамито.

Разлог може да се гордее с поредния жител на общината, успял да се реализира извън пределите на България.

Добавете Вашия коментар

TOP