Слави прави партия с Мая - сменя патриотите като патерица на ГЕРБ

09 Май 2019 | 14:01
0 коментара
Политика

"Шоуто на Слави" спира да съществува на 31 юли и след това водещият Слави Трифонов се хвърля в политиката, научи ПИК.

След като Дългия обяви, че напуска ефира, принуден от ниския рейтинг, той ще изпълни най-сетне заканата си да направи своя партия.

Трифонов обаче няма да действа сам и замисля да се залепи за утвърдена политическа фигура. Според хора от шоуто той ще подпре амбициите на Мая Манолова за кметица на София. Омбудсманката е един от най-честите гости в „Шоуто на Слави” и преди месеци тъкмо там тя каза, че ако реши да прави нещо ново, ще го обяви публично, имайки предвид тъкмо компанията на Трифонов.

Двамата очевидно работят съгласувано и това лъсна преди време по линия на "смелите майки" и по линия на други популистки проекти. Сега ще застанат начело на нова партия, която да се рекламира като опозиционна на статуквото.. 

Според една от версиите обаче бъдещата партия на Трифонов и Манолова всъщност се създава като патерица на ГЕРБ, която да замести патриотите в евентуална нова коалиция.

Говори се активно, че финансирането идва от столичен бизнесмен, близък до управляващите.

Припомняме, че истинската причина шоуто да падне от екрана е сриващият му се главоломно рейтинг през последните години.

Водещият и екипа му от сценаристи са тотално изчерпани, а скечовете и майтапите им – деградирали под всякаква критика, коментират в кулоарите на Би Ти Ви, и на всички им дошло до гуша от себичния шоумен.

Дългия ползваше екрана за саморазправа, за гавра с политици и общественици, изживяваше се като месия и правеше политическа пропаганда от ефира на частна медия. Така дошло решението да бъде сложен край на тази телевизионна агония, легендирана като шоу, разкриват запознати в медията.

Сега на пенсионирания храбрец не му оставало друго, освен да се да пробва в политиката.

Дългия така и не се осмели да направи собствена партия и напъните му да политиканства се оказаха отчаян опит да си вдига ударилия дъното телевизионен рейтинг. 

Добавете Вашия коментар

TOP