Слаб сняг вали в района на прохода Предел и в Папаз чаир

10 Февруари 2018 | 19:23
0 коментара
Общество

Слаб сняг вали в района на прохода Предел и в Папаз чаир, съобщи дежурният служител в Областно пътно управление – Благоевград.

Натоварен е трафикът по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79 в частта им от област Благоевград. Без проблеми пък се извършва движението по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев. Пътните настилки са предимно мокри и хлъзгави, на много места вали дъжд.

Повишена е опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.

Шофьорите, на които им предстои пътуване, е необходимо да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на „Пътна полиция“.

През деня е регистриран един пътен инцидент между два леки автомобила на второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев между Добринище и Места.

При катастрофата няма пострадали, нанесени са само материални щети. За кратко движението се извършваше само в една лента и се регулираше от служители на „Пътна полиция“. След завършването на огледа от служителите на реда, нормалното преминаване бе възстановено.

Няма новообразували се свлачища през деня или регистрирани данни за паднали камъни. В Област Благоевград няма въведени ограничения за движението на моторни превозни средства.

Добавете Вашия коментар

TOP