Скрити таланти излизат наяве, известни политици влизат в кадър в „Черешката на тортата”

22 Февруари 2016 | 00:50
0 коментара
Общество
Скрити таланти излизат наяве, известни политици влизат в кадър в  Черешката на тортата”

Много оспорвана борба за първото място, участници с разностранни таланти и изненадващи музикални изпълнения и артистични превъплъщения ще изпълнят най-забавното кулинарно шоу „Черешката на тортата” тази седмица от 20.00 ч. по Нова ТВ.

На познатия с голямата си уста репортер Боби Ваклинов ще се наложи да покаже не само, че е господар на ефира, но и в кухнята.

За подготовката на вечерята той ще разчита на своя верен партньор – скункса, а изненадите на домакина ще разкрият скритите му таланти.

Един от гостите ще се появи неочаквано,

преобразен като едно от най-популярните лица в политиката - Цецка Цачева.

Деси Добрева пък освен готварските си способности ще сподели с гостите и нещо специално – изпълнението на едно 2-годишно момиченце.

В нов образ на политик ще влезе един от участниците и така Цветан Цветанов ще се окаже на трапезата в „Черешката на тортата”.

Каква е връзката на Деси с 2-годишното момиченце и защо за втора поредна вечер политическо лице ще бъде част от шоуто – предстои да видим във вторник.

В сряда „Мис България 2006” Славена Вътова ще се развихри в кухнята, за да впечатли гостите си с меню за ценители, а поредното преобразяване ще доведе Лютви Местан на вечерята.

Шеф-готвач ще се погрижи за десерта, който буквално ще „ври” на масата.

Персонална карикатура очаква всеки от участниците, а темата за скункса ще е в центъра на оживена дискусия между Лютви Местан и Боби Ваклинов.

Петя Буюклиева също ще посрещне гостите в дома си, много сериозно подготвена и устремена към победата.

Но дали амбицията ѝ да се представи на ниво и да спечели на всяка цена няма да ѝ изиграе лоша шега?

Вижте какво сготви Ути Бъчваров миналата седмица в шоуто.

Отново неочакван посетител ще се присъедини към компанията – този път Евгени Минчев ще е ВИП гостът на ВИП вечерта у Петя.

Домакин на последната вечеря за седмицата ще е Стефан Рядков, който за първи път ще ни представи двете си деца, а приготвеният от тях десерт ще изненада и развълнува не само гостите, но и самия домакин.

Стилен дует с оперна прима ще сложи подобаващ финал на тази много динамична, музикално-артистична седмица в най-забавното кулинарно шоу.

Не пропускайте да видите кой ще спечели адмирациите на гостите и публиката с висш пилотаж в подготовката и посрещането на гости – „Черешката на тортата” - от понеделник до петък, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Най-интересното от сезона можете да видите в канала на „Черешката на тортата” във Vbox7, а актуалните новини следете в сайта на Нова ТВ и във Facebook страницата на предаването. 

Добавете Вашия коментар

TOP