СКАНДАЛНО! Водачът на листата на Коалиция "БСП лява България" Кристиан Вигенин агитира деца в Благоевградските села

28 Септември 2014 | 12:25
26 коментара
Политика

Скандал около кампанията на водачът на листата на Коалиция "БСП лява България" в 1-ви МИР - Благоевград Кристиан Вигенин.

Във връзка с подаден сигнал в редакцията на Pirinsko.com за това, че бившият външен министър и водач на листата на Коалиция "БСП лява България" Кристиан Вигенин агитира деца в предизборната си кампания в Благоевградските села и по повод подаденият сигнал, Pirinsko.com публикува материала без редакторска намеса.

Уважаема редакция на ПИРИНСКО.КОМ, подавам Ви сигнал във връзка с предизборната кампания на Кристиан Вигенин от БСП. Аз съм родител на 8-годишно дете и сам разочарована от наглото поведение на Кристиан Вигенин който е кандидат за депутат за това, че провежда срещи с деца, като ги агитира да молят родителите си да гласуват за партия номер 22. Това е нагло и недостойно поведение на този нежелан политик, първо от съпартийците си второ от народа заради изцепките му за Украйна. Освен това не вижда тели, че хората не искат да се срещат с Вигенин и той обикаля по села и паланки с 5-6 младежа и 2-ма 3-ма от партията. За доказателство може да видите снимки в Фейсбук. Моля Ви да вземете под внимание сигнала и да уведомите и органите на реда за това, че Кристиан Вигенин злоупотребява с децата в кампанията си. Благодаря Ви предварително А.Симонска.

Във връзка с подаденият сигнал Pirinsko.com направи журналистическо разследване и установи, че действително водачът на кандидат-депутатската листа на Коалиция "БСП лява България" в Пиринско - Кристиан Вигенин е посетил Благоевградските села Церово и Бело поле, на които е видно и от снимките публикувани и споделяни в социалната мрежа "Фейсбук".

Според източник на Pirinsko.com хората не харесват като политик Кристиан Вигенин и не желаят да се срещат с него, като в безизходица именно това е причината Вигенин да заговаря децата, които играят топка в центъра на село Церово видно от първата снимка.

Видно от снимките и от достоверни източници на Pirinsko.com, Кристиан Вигенин е нарушил вероятно Българското законодателство за което ще информираме по надлежен ред Държавна агенция за закрила на детето.

Закон за закрила на детето по чл.11 ал.4 който гласи: Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.

Припомняме, че бившият външен министър Кристиан Вигенин загуби доверието на Българският народ с позицията си с Украйна.

Според народа Вигенин е трябвало да призовава към мирно разрешаване на един такъв сложен казус, а не да взима страна в конфликта. Хората не приеха изказването му, че това е легитимна власт, че България напълно ще подкрепи властта в Украйна, защото българският народ, в по-голямата си част, приема, че именно този преврат бил противоконституционен.Тогава Вигенин изтъкна и друг довод, а именно, че не бива една малка държава да се намесва в спор между две братски държави.

По повод изказването му общинската структура на БСП – Благоевград поиска оставката на Кристиан Вигенин тогава заеман пост външния министър. В своя декларация местните социалистите се разграничиха и остро критикуваха позицията на министър Вигенин за случващото се в Украйна.

Напомняме, че Pirinsko.com публикува на 19.08.2014 г., че социалистите в Пиринско реагираха остро срещу бившия министър на външните работи Кристиaн Вигенин, който бе определен от "Позитано" за водач на депутатската листа в 1-ви МИР-Благоевград, което предизвика напрежение в редиците на партията майка.

Въпреки скандалите и обидите в редиците на столетницата в Пиринско, против парашутиста Вигенин, председателят на БСП-Михаил Миков го наложи и определи еднолично за водач, което предизвика недоволство и в симпатизантите на партията майка.

Добавени коментари

Матев публикува:
29 Септември 2014 | 22:35
Ей, това БСП - ТО много активни във форумите.
Незнам...... публикува:
29 Септември 2014 | 21:07
Eee,пълни глупости!!! Децата просто любопитстват,на една шатра им дават бонбони, на 2-ра балони,на 3-та химикали и какво агитират ги? Чантата днес ми беше пълна с такива неща все дадени на внучката ми и само за 15 мин. Не търсете сензация в тези снимки ако обичате.
Симонски публикува:
29 Септември 2014 | 08:32
22-22 е поръчител на тази статия той работи задкулисно ако не вярвате попитайте Слатинска
Емил Костадинов публикува:
29 Септември 2014 | 08:26
Прости дела,на прости и алчни за власт хора като мен.Изгониха ме от управлението та Партията ...еее СЪРБЯХА МЕ РЪЧИЧИТЕ,и се намирам хиляди начини да си отмъся,ДОРИ И УДАРИ ПОД КРЪСТА.ИМАМ СИ ЯТАЦИ И ТОВА СА ХОРАТА ОКОЛО МЕН И ОЩЕ НЯКОИ ВЕРБУВАНИ.На Иват му се плаща чавека ще пише. Еее ? Етиката...то при МЕН Я НАМА ТА ????
Ангел публикува:
29 Септември 2014 | 06:57
По - клеветническа и манипулативна статия скоро не бяхте пускали
хаха публикува:
29 Септември 2014 | 01:53
Я кажете колко ви платиха за тая простотия? Смешни сте. На снимките виждам човек, който умее да общува с всички, нещо необичайно за нашите политици. Браво, че е обърнал внимание на децата и очевидно играе футбол с тях, а не ги агитира. А това за Украйна много се изтърка, каква е връзката със заглавието? Или платиха за определен обем помия и трябва да се запълни с нещо?
Николай К. Дикаров публикува:
29 Септември 2014 | 01:31
Снимките са повече от страхотни, естествени и изпълнени с много усмивки и настроение! Защо нападате чистата и смелата кампания на Вигенин да се изправи пред хората такъв какъвто е???
Дени публикува:
29 Септември 2014 | 01:25
Снимките са знакови за всяка кампания - с бабите - на рaздумкa, с мъжете - на маса, с младите - селфи, с децата - футбол. Някои кандидати за цял месец не могат да извaдят такива снимки:))) Браво!!!
Таня публикува:
29 Септември 2014 | 00:16
Смешни сте! Текстът е невероятно упражнение по манипулация. Цялата кампания се занимавате само с Вигенин и имам въпрос. Само той ли не Ви плати?
Костадинов публикува:
28 Септември 2014 | 22:58
И как от снимките се вижда, че Вигенин ги агитира, а не рита футбол с тях. Не виждам материали в ръцето му. Нямате си друга работа.
Ирина публикува:
28 Септември 2014 | 22:56
Запознах се с Вигенин в Сандански. Толкова спокоен и умен мъж не съм виждала отдавна. Той е класа над вас.
Коце публикува:
28 Септември 2014 | 22:55
Влязал си във фейсбук, Бриндо. Браво на теб. Пак измислици си хванал да правиш, журналистика си пишеш. Измишльотини. Оти не си седиш на гъза и да гледаш хората в очите.
ДА СЕ МАХА публикува:
28 Септември 2014 | 21:30
АЛО ЗА ТОЗИ ЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ДЕТО ВЗИМА РЕШЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА УКРАЙНА. ДА СЕ МАХА И ДА НЕ МИСЕ МЕРКА ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДУРЧОВ ИЛИ КАПИТАНОВ ЗАЩОТО НЕ СА ИЗМАМНИЦИ;
МИМО публикува:
28 Септември 2014 | 17:42
И КАК ГИ АГИТИРА , САМО КОЛКО СТЕ ДОЛНИ, НЕ МОЖЕ ЛИ ДА РАЗГОВАРЯ С ДЕЦАТА , ТОЙ Е МЛАД ЧОВЕК , И ОБИЧА ДЕЦАТА , СТАНАХМЕ МНОГО ДОЛНИ ХОРА,ВЪВЛИЧАМЕ ДЕЦАТА В НЕСЪСТЕШСТВУВАЩИ РАЗГОВОРИ, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ, ВИГЕНИН Е МНОГО ПО УМЕН И ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК , ЗА ДА ГО ВЪВЛИЧАТЕ В ТЕЗИ ПРОСТОТИЙ, НА НЯКАКВИ СИ ПЛАТЕНИ ИЗРОДИ ОТ ДРУГИ ПАРТИЙ !
Мишев публикува:
28 Септември 2014 | 17:12
Написаното от "мое"име
Мишев публикува:
28 Септември 2014 | 17:09
Написаният от "мое" име коментар е от другарката Янчева, Юлия Янчева от Черниче и председател на общинската организация в Симитли.Тя е МЕКЕРЕТО на Костадинов и Гошев ама няма да и минат номерата.На следващите фото сесии лицата им щеимат само форма, в цвят тъмен!
запознат публикува:
28 Септември 2014 | 15:20
Това е поръчка на един интригант от листата ви !Целта му е да смачка Вигенин и да бъде депутат.На миналите избори работи с брокери 15-15 и 15-17 , за да прецакат Станишев.
pitanka публикува:
28 Септември 2014 | 14:58
A boiko borisov kakvo pravege vav 3 to ughilige kato otkrivaxa plogadkata mnogo barzo zabraviate
БСП публикува:
28 Септември 2014 | 13:55
За това са преференциите ако не искаш Вигенин имаш Костадинов 22-22
Aleksandra публикува:
28 Септември 2014 | 13:51
Da se izvini vednaga ina4e horata nema da glasuvat za nego shtom taka pravi s decata. Tragnal mi s gosho ot stilkite po belo pole i emil kato4eli tam e rodom ajde sikter da se izvini publi4no tova na ni6to ne prili4a nie moje da sme ot selo ama ne qdeme domatite s kolcite
Теменушка публикува:
28 Септември 2014 | 13:47
убаво си говорише с децата оти не иска да седне на пейката да видим дали ки муе удобно на снимката се види дека страчи само железото даските ги украдоха. народо не иска обещания а иска работа и пари.
до другарите публикува:
28 Септември 2014 | 13:43
Зная че това е дело на един от листата дето иска да измести другаря Вигенин и знам че е вазможно защото той работи с две преференции на евровота.15-15 и15-17 а сега този доброжелател е в листата 22 така че нема скрито покрито. При положение че искараме 13 000 гласа ако 22-рия искара преференция 6501 ще измести и водача така че това е планът на Е.К и К.Д!!!!!!!!
Мишев публикува:
28 Септември 2014 | 13:21
Вчера требеше да дойде в Симитли ама му казахме че народо не иска да говори с него и не диойде. По убаво та нема смисал и ние да се излагаме, като те нече народо седиси в некой кабинет поне да не ги дразним.
церово публикува:
28 Септември 2014 | 13:16
в церово немаше с кой да се срешната хората не само вагината не харесват а и останалите айдуци гошев емил пандев симонски и т.н. нямая вече народната любов! а и като чета не е бил желан и за водач!
ужас публикува:
28 Септември 2014 | 13:09
Това момиче което е на втората снимка с малкото детенце не е жена, ало Вигенин то е непълнолетно бе човек, какви глупости правиш. Раздаваш диплянки и визитки да гласуват за БСП. Ужас веднага да се сезира ЦИК, РИК и прокуратурата.
тони публикува:
28 Септември 2014 | 12:53
долен изрод нямаш ли капка срам ?

Добавете Вашия коментар

TOP