СКАНДАЛНО! Служител на ВиК заловен с незаконно включване към водопроводната мрежа в Добринище

10 Септември 2017 | 10:18
33 коментара
Общество

Контролен блок залови 2 къщи с незаконно включване към водопроводната мрежа в град Добринище, сред които и водопроводчикът Ангел Топузов, служител към ВиК-Благоевград - клон Банско.

Според източник на Pirinsko.com Ангел Топузов стопанисва над 10 години рибарника, който се намира в местността "Чупоро" над град Добринище, където Топузов се присъединил незаконно към главния водопровод при хлораторната, която се намира на метри от рибарника му. Освен незаконното присъединяване към водопроводната мрежа той ощетява дружеството и с ел енергия, за която е позиционирал кабел от неговия имот до сградата на хлораторната, собственост на най-голямото водно дружество в област Благоевград.

Второ незаконно включване е направил от параклиса Св. Троица, пак в близост до рибарника.

Наглостта на Топузов не спира до тук! Злоупотребява със служебното си положение, като използва повереният му автомобил Лада "Нива" за лични нужди. При авария колегите му се предвижват с личните си коли а той сам със служебния автомобил.

Кой ще поеме отговорноста за скандалния служител, прекият му началник от клон Банско Зоя Тушнина или шефа на ВиК - Разлог Костадин Загорчин?

Pirinsko.com потърси за коментар управителя на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград инж. Росица Димитрова, която каза, че ще коментира случая, като се запознае с доклада на контролния блок.

"Още в понеделник ще поискам писмен доклад от проверката на контролния блок и ако има нарушения свързани със служител на дружеството ще взема незабавни мерки към наказание", лаконична бе инж. Димитрова.

Припомняме, че преди седем години по инициатива на бившият кмет на Добринище Никола Сакарев се събраха над 1700 подписа за отстраняване на Топузов от водното дружество заради подобни злоупотреби.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

манчо публикува:
11 Септември 2017 | 23:53
загорчин не е знаел за този контролен блок той просто ще разбере скоро че мястото миу е в гората
Край публикува:
11 Септември 2017 | 10:12
Е вече нищо не разбирам. Вие хора не четете ли какво пише? Топузов е в нарушение което е установено от контролен блок от ВиК под командването на Загорчин! Защо тогава той да е виновен след като с негов екип е станало установяването!
Леле публикува:
11 Септември 2017 | 09:57
Е сега излиза че тази статия е написана за да опетни Загорчин! Това е мнооого долно! Явно някой хора не искат да разберат че Загорчин е уважаван от колегите си и от още много хора!
Славе публикува:
11 Септември 2017 | 09:48
Загорчин е пълен боклук който си прави каквото си иска защото е от ГЕРБ и знае че няма кой да му търси отговорност.Да го уволнят това леке което не слиза от служебната кола и не хае за нищо освен за далаверка.Тоя не става за нищо не може такъв човек да е началник на ВИК.Да се маха веднага и цял Разлог пропище от него.
АСЕГА ДЕ публикува:
11 Септември 2017 | 08:40
Загорчин защо си вдигал скандал на контролния блок защото са викнали Зоя Тушнина от Банско за да не става свидетел на безобразията сред подчинените ако Загорчин е истински да освободи Топузов
Служители публикува:
11 Септември 2017 | 04:46
Аз съм служител на ВиК и се ядосвам на негативните коментари за г-н Загорчин! Моля като не работите при нас не давайте оценки без да знаете подробности! Ние уважаваме г-на Загорчин той е добър ръководител!
Ха публикува:
11 Септември 2017 | 04:42
Ехаааа каква стана тя! Началника хваща служител в издънка пише му протокол, а вие го обвиняват е! Е как после да си свърши работата човек като вие ще го изкарате какъв ли Не!
Георги публикува:
10 Септември 2017 | 23:21
Ще се пръсна от смях...бил съм слъжител на ВиК!!! Аз дори не живея в България! Вече 10 години съм далече от българската злоба,завист и крадливите ни управляващи! И само не ми говорете че ако нямате възможност да си дръпнете един маркуч или един кабел няма да го направите? Разбира се че ще го направите колкото и да твърдите че няма. Ние не сме виновни че сме такива! Управлявашите който трябва да плюете и гоните, те ни направиха такива! Бил съм от ВиК...ще се пръсна... :D
до Гошо публикува:
10 Септември 2017 | 22:18
по-спокойно "Гоше" ще ти се пръсне сърчицето. Не си "Гошето" ти си служител на вик. Незащитавай крадците, гледай си твоята паничка, защото и ти крадеш, а ние си плащаме честно и повече даже заради такива, като вас.
Снежи публикува:
10 Септември 2017 | 22:14
ЕЕЕ па незнаех, че като си кажеш истината си бил завестлив и злобен. Хората в Добринище сами си казват, че има в почти всяка къща незаконни, а драскачите се ядосват. Загорчин, ако си гледа съвестно работата няма да е това положение, но дреме му на него на пушката. Той си има по-"велики" задачи. Къде е парата там е и интереса.
123 публикува:
10 Септември 2017 | 22:11
Абе, вънка всички от ВиК - Загорчин, Ангел и т.н. Всички от Добринище ходят на работа само за да си получават заплатите. Никой от тях не се интересува кой абонат краде и кой плаща. Източват ВиК само.На това му се вика крадци внедрени. Той краде, а пък комали да му пука да ги гони крадците.
кАРИ публикува:
10 Септември 2017 | 22:05
аЛООО, ами тогава дай всички да си дръпнем по един маркуч, по един кабел? Ти сигурно работиш във ВиК за това го защитаваш толкова този служител. Няма да се учада, ако и на теб са ти дръпнали един маркуч та толкоз го защитаваш този. Така ли си възпитаваш децата. Всички крали, ами защо и ти трябва да си от? тези
до Георги публикува:
10 Септември 2017 | 22:03
Гошо така е но като те гепат да крадеш имаи дупе да си плащаш
Георги публикува:
10 Септември 2017 | 21:58
Аман от зависници! Те управляващите окрадоха и държавата и народа а вие се нагледахте на един служител дето си дръпнал един маркуч!!! А тия дето ги избирате и крадат милиони и гонят всички кадърни българи в чужбина? Защо не ги хулите тях? Аз съм от Добринище и мога да ви кажа че Ангел Топузов е много точен човек, познавам го лично и не мога да кажа нищо лошо за него, просто пречи на много хора да крадът в пъти,да крадът от вас и вашите родители и баби...не е угоден на измамниците и крадците като бившият кмет и всички отрепки от ГЕРБ! На всякъде по селата се краде вода и ток...всички който са се изказали тук и са харесали статията са крали ток и вода...убеден съм! Ама се нагледахте на чуждото. Типично българска зависническа черта!
Manqka публикува:
10 Септември 2017 | 21:57
Даго тура на майкаим около пъпа нито топузов нито загорчин пият вода те даже несе мият в кащи
шики публикува:
10 Септември 2017 | 21:39
Да се направи щателна проверка в този район и ако излязат още незаконни отклонения загорчин да си тръгне а мисля че има още много други незаконни включвания
неподкупен публикува:
10 Септември 2017 | 21:29
Аидук до аидук Гербаджиска смрат Само бюджетни гниди Мишоци и паразити това е наща жалка република
Катя публикува:
10 Септември 2017 | 20:55
За това безобразие, носи отговорност не само работника, а най-вече Загорчин. Тоягата по Загорчин и да ходи на борсата,а на работника наказание.
Хаха публикува:
10 Септември 2017 | 20:44
Загорчин бил качествен човек, леле мале, леле! И че как го прецени бе?
МИЛЕ кИТИЧ публикува:
10 Септември 2017 | 20:42
Като няма контрол от Загорчин, така ще е! Не го интересува нищо. Вози се по цял ден със служебната кола и се прави на големец. Има си покровител и не му е зор. Но дано Директорката на ВиК-Благоевград да вземе мерки, че иначе напълно вече съм отчаян.
Сиси публикува:
10 Септември 2017 | 20:37
И Ангел и Загорчин, довиждане, довиждане,довиждане?
Радка публикува:
10 Септември 2017 | 20:36
Къде е Коцето Загорчин! Как си гледа служебната работа? Само голямата заплата и личният интерес гони. Това го знаят всички, но никой не смее да го каже на Директорката на ВиК-Благоевград. Айде и Ангел и Загорчин довиждане, довиждане, довиждане. Крадци?
Гошо публикува:
10 Септември 2017 | 18:53
Загорчин е боклук пълен,протеже на Икономов.Загорчината курва много къщи е включил незаконно нека се разследва да видите.Плака рева и го направиха шеф за да е удобен на Икономовия крадец дееба и шушляците мръсни.
Ха публикува:
10 Септември 2017 | 18:10
Служител който е извършил незаконно присъединяване установенот с документи и ще си получи наказанието!!! Не разбирам обаче защо плюете по Загорчин, нали за това е началник да отстранява нередностите! Явно много врагове си има, защото той е качествен човек!
шошо публикува:
10 Септември 2017 | 17:41
Вярно ли е това за загорчин мислех че е честно момче а тои се оказа скрита лимонка дано скоро не гръмне нищо се не знае
Безобразия публикува:
10 Септември 2017 | 14:21
Този Пидов няма ли кой да го разследва? Разпродаде имотите на българския туристически съюз в Банско. Далаверите на БСП-Банско ще лъснат с години назад своеволия.
Истина публикува:
10 Септември 2017 | 13:37
Топузов не е човек на ГЕРБ. Бе покровителстван от човека на БСП Георги Пидов с който са приятели. Най после някой да се осмели и да разкаже за своеволията и злоупотребите му!
опа публикува:
10 Септември 2017 | 13:23
Това не е само в Добринище това го има в Банско и Разлог.Загорчината мърша върти далавери за да може като има избори до го изберат пак
Вън Марешки публикува:
10 Септември 2017 | 12:44
Магарешките кучета на банско прописаха и тука.
тодев публикува:
10 Септември 2017 | 11:55
Е това е ГЕРБ Банско само незаконни неща в общината като почнеш от вейка горско земеделието та до обществените поръчки
ДО ШЕФА НА ВИК публикува:
10 Септември 2017 | 11:42
И ТОПУЗОВ И ЗАГОРЧИН ДА СЕ УВОЛНЯВАТ ТЕЗИ ДВАМАТА СА МАФИЯ ЦЕЛО БАНСКО ДОБРИНИЩЕ И РАЗЛОГ СА С НЕЗАКОННИ СВЪРЗВАНИЯ
MILE публикува:
10 Септември 2017 | 11:37
v dobrini6te seka peta ka6ta e s nezakonno swyrzvane ot angel ama zad nego sedi zagor4iniq on go 4uva
дане публикува:
10 Септември 2017 | 11:34
с тая кола ходи по градините товара картофи и домати и сека сутрин в 6 часа е на банята в добринище екак може слъжебната кола да е като частна кой му плаща горивото на ангел

Добавете Вашия коментар

TOP