Скандално! Общински съветници от Благоевград продават поземлени имоти в кв. Струмско с фалшиви скици и нотариални актове

01 Април 2014 | 09:26
3 коментара
Общество
Скандално! Общински съветници от Благоевград продават поземлени имоти в кв. Струмско с фалшиви скици и нотариални актове

Общински съветници от Благоевград фалшифицират скици и нотариални актове на територията на Община Благоевград.

Сигналът за фалшивите документи доказателства със скици и нотариални актове за покупко-продажба на недвижим имот съобщиха жители от благоевградският квартал Струмско пред Pirinsko.com.

Очаквайте подробности по темата, както и имената на общинските съветници свързани с имотните измами на територията на Община Благоевград.

Добавени коментари

ПОТЪРПЕВШ публикува:
02 Април 2014 | 13:29
На мама, на тате , И Т.Н. хайде сега да видим как тези ще се оправдават, вече и прокуратурата се занимава !!
тарикати публикува:
01 Април 2014 | 18:41
Всичко си има край, алчността се нказва и то много жестоко, тези другарчета от алчност ще загубят много повече отколкото са зкарали с тези изммни сделки, от първи път познавам кои са, Кмете защо им даваш да си веят байрака по коридорите и кабинетите на общината, тези двамата кот комисията по селските райони, ако нямат далавера не могат да живеят, защото и те и обслужващите ги мадами са комплексирани до дъното на душата си, предполагам че всички се досещате кои са и с какво се занимават..
койчо публикува:
01 Април 2014 | 14:33
БРИНДО ПИШИ ИМИ ИМЕНАТА ,КАТО СИ КАЗАЛ А , КАЖИ И Я.. СЕГА И НИЕ ЩЕ ПУСНЕМ ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА, ТЪЙ КАТО ОТ ПОЗЕМЛЕНАТА КОМИСИЯ НИ НОСЯТ ОТ ДЕВЕТ ДЕРЕТА ВОДА ЗА ДА НИ КАЖАТ ЧЕ ЗЕМЯТА НЕ Е НАША, А ТЯ ОТКАКТО Я ЗНАЕМСИ Е НА ДЯДО НИ И ПОСЛЕ НА БАЩИТЕ НИ, АМА НЕ, ДРУГИ ТАКИВА КАТО ТИЯХ ХИТРЕЦИ СА В КОМБИНА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ОБЩИНСКА СЛУЖБА ЗЕМЕДЕЛИЕ, КАКТО И С НЯКОИ НОТАРИУСИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФАЛШИВИТЕ СКИЦИ, ВСИЧКИ ОТ СТРУМСКО ГИ ЗНАЕМ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ, НО СЕГА НАБРАХМЕ КУРАЖ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА СИ И ЩЕ ПУСНЕМ И НИЕ ЖАЛБИ ПОДКРЕПЕНИ С ПИСМЕНИ ДОКУМЕНТИ. ЩЕ ИМ ЛЪЗНАТ ЦИГАНСКИТЕ СМРЪДЛИВИ ЗАДНИЦИ НА ТЕЗИ СЕЛЯЦИ..

Добавете Вашия коментар

TOP