СКАНДАЛНО! Манипулирани ли са преференциите на депутата от ГЕРБ - Петрич Георги Динев?

09 Април 2021 | 08:45
23 коментара
Общество

Нов скандал тресе ГЕРБ-Благоевград заради манипулирани преференции в протоколите за кандидат депутата от ГЕРБ - Петрич Георги Динев?

В социалната мрежа "ври и кипи" от публикации на протоколи от изборите проведени на 4 април тази година. Скандалното в случая е, че протоколите дадени на застъпниците на политическите опоненти от изборните секции в община Петрич са с видимо различни цифри със сканираните протоколи публикувани на сайта на РИК-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com поправките в протоколите са правени ден след изборите при предаването на изборните книжа в РИК - Благоевград. Видимите поправки са преувеличавани в преференциите на кандидатат в листата на Коалиция ГЕРБ - СДС под № 103, а именно депутатът Георги Динев.

По смисъла на наказателния кодекс има извършени документни престъпления от председатели, зам.-председатели и членове на над 40 (СИК) от община Петрич, които след манипулация върху протоколите са поставили своите подписи.

Към момента се подготвят сигнали до прокуратурата от различни политически формации.

Кандидататите в листата на Коалиция ГЕРБ - СДС са бесни на петричкия депутат Георги Динев заради злоупотребите в протоколите в негова полза.

На вниманието на Бойко Борисов и изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ! Фалшив депутат ли е Георги Динев?  снимка 6

 
 

"Георги Динев не трябва да бъде депутат, той има истински едва две хиляди префренции. Освен, че са му надписвани, са изземвани преференции и от други участници в листата", коментира пред Pirinsko.com кандидат от гражданската квота в листата на Коалиция ГЕРБ - СДС. 

Още по малко са интересни протоколите в ромската махала на Петрич, която вече са кръстили петричани "ДИНЕВА МАХАЛА". В "ДИНЕВАТА РОМСКА МАХАЛА" младежите на ГЕРБ-Петрич  изфабрикуваха на 100% протоколите в полза за Георги Динев.

В Благоевград първи в листата на ГЕРБ – СДС се нарежда последният – досегашният депутат, бивш футболен съдия и син на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Стефан Апостолов, който има 9507 преференции. Втори остава водачът – Росен Желязков, който има 2380 преференции, но има 6875 гласа без преференция. Трети се нарежда петият – досегашният депутат Александър Мацурев, с 6515 преференции, четвърти става колегата му Георги Динев с 5075 преференции, а пети – общинският съветник от Сандански Стоян Стоев – с 4793. Вторият – общинският съветник от Благоевград Ивайло Златанов, остава шести с 2775 преференции.

Фалшив депутат ли е Георги Динев?

Какво решение ще вземе лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след скандалните преференции за Георги Динев остава загадка?!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

28/103 публикува:
10 Април 2021 | 07:46
zapro dinev be6o otka4il 4e na go6o ne mu stigat preferencii imal samo dve hilqdi a sega 6o stana pet hilqdi kak taka stava on da nee bog sa da vzeme i da se otkaje ina4e nema da glasuvam pove4e za gerb
gosho dinev krai публикува:
09 Април 2021 | 17:14
gosheto dinev stana za sram kerkata mi kaza v avtobusa sa popravlqli protokolite i po tri pati sa gi vrashtali ot rika v blagoevgrad; ona jena mu za tva ne se pokazva na vonka pa da si podade ostavkata gosheto tva ne e sramno neka vlene drug syvetnik;
До всички публикува:
09 Април 2021 | 16:57
До всички подлоги на Цв Цв които пишат тука - изроди ние СМЕ ГЕРБ! НИЕ СМЕ СИЛНИ! НИЕ МАЧКАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ! БАНСКО Е НАШЕ! МАЦУРЕВ Е С НАС, КАДЕВ Е С НАС, БРАТЯТА СА С НАС, ПРОКУРАТУРАТА Е С НАС! ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ БОКЛУЦИ!
ясно работа публикува:
09 Април 2021 | 16:42
динев да напусне веднага син на агент и цел живот мошенници . динев не те ли е срам бре как ке погледнеш хората в очите как ще седнеш на една маса с хората от герб в областта. динев напусни синко ти си срам и позор за петрич.
До Петя публикува:
09 Април 2021 | 15:49
Коя си та ма да кажуваш кой депутат заслужава и кой не ма! Л@йнарка проста! ГЕРБ СМЕ НАЙ СИЛНИ В РЕГИОНА! НИЕ СМЕ НОМЕР 1! МАЦУРЕВ Е НОМЕР 1! ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ ПРОСТИ!
Петя публикува:
09 Април 2021 | 15:34
мацуревия от банско има 1220 гласа от родния му град Банско не гласуваха за него за да е депутат нито пък и Добринище ако съм като ще ме е срам да съм депутат
Гадател публикува:
09 Април 2021 | 14:59
Не знам кои трябва да бъде депутат и кой не Но на есен изброените ще трябва да вземат по още 500хил.да си купят преференций и със сегашните заеми и обещания в БГ.ще и се види тясно Тези ,който помагат и услужват с пари не познават изваждане Те са в играта да са на плюс!! За сега част от откраднатите пари се върнаха при хората Очакваме втора серия!!!
До Банско публикува:
09 Април 2021 | 13:22
Ако не бяха едни братя от Банско мацурев депутат през крив макарон
верно ееее публикува:
09 Април 2021 | 11:21
пиринско проверете и в сандански там е като при динев в петрич всичко е измама
до Банско публикува:
09 Април 2021 | 11:18
Вижте секция номер 15 в добринище ето там има измама за Мацурев може да се види на сайта на ЦИК . Още повече за Мацурев купуваха гласове в цяла благоевградска област.
Банско публикува:
09 Април 2021 | 11:08
Няма никаква измама! Хората си гласуваха за обичаните кандидати! От Банско избрахме Мацурев с над 6500 преференции и това ли е измама?? Завиждате ей!
Срам публикува:
09 Април 2021 | 10:52
АНДРЕЙ НОВАКОВ ДА НЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА А ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ НЕЗАБАВНО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ НИКОЙ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОСВЕН ДА СЛОЖАТ ДАНА И ХАДЖИПЛОЧКОВ ДВАМАТА КОИТО ЩЕ ИЗПРАВАТ СТРАНАТА НАГОРЕ С КРАКАТА СМЕХ И ПОЗОР ОТВРАТ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА ПАРТИЯТА
динев отидиси с мир публикува:
09 Април 2021 | 10:27
динев да се маха веднага да си ходи с мир нали така казва боката . динев ити си позор за петрич и това ми беше последното гласуване за герб последно да го знае ангелски последно .
Маниполация публикува:
09 Април 2021 | 10:17
Така в Петрич се правят избори спец. прокуратура какво чака кмета на Петрич Депутата Динев и шефовете на комисии ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!!!!!??????
ГЕРБ Благоевград публикува:
09 Април 2021 | 10:06
Ние от ГЕРБ Благоевград настояваме областния координатор Андрей Новаков да информира изпълнителната комисия на ГЕРБ, за да се вземат мерки с нарушенията в протоколите от община Петрич. Сега е момента да се покаже на обществото че ГЕРБ не е мафиотска структура, че в ГЕРБ няма компромиси, за което вече 11 години г-н Борисов го доказа.
Ицо публикува:
09 Април 2021 | 09:55
Да се задействат компетентните органи и да се понесе отговорност. Стига с тези герберски истории.
ВАЖНО публикува:
09 Април 2021 | 09:55
Депутати трябва да са ЗЛАТАНОВ И ТОНЧЕВ!
Интересно публикува:
09 Април 2021 | 09:34
Яяяя да се проверят и протоколите на Стоев от Сандански и там ще ви е интересно......
GERB публикува:
09 Април 2021 | 09:31
AKO BORISOW SE RAZPOREDI DINEV DA NAPUSNE VLIZA IVO ZLATANOV EDIN DOSTOEN CHOVEK
Д. публикува:
09 Април 2021 | 09:27
Единствените чисти преференции са на нашето момче Мацурев. Само той заслужава истински да е депутат. Останалите - да си носят отговорност. Мацурев 4 години работи за Банско и получи доверието ни!
syd i zatvor za podpisalite публикува:
09 Април 2021 | 09:26
vijte kakva luda rabota sega e momenta da idat v zatvora tezi koito napisha preferenciite syd i zatvor za fal[ivi dokumenti , horata polojili posdpisi na syd.
истината е на яве публикува:
09 Април 2021 | 09:12
от протоколите се вижда как герб прават избори е това е истината е това е герб лажа и манипулации няма как вече да им верват хората това са цветанов простотиите направени по петрички
ГЕРБ Благоевград публикува:
09 Април 2021 | 09:08
Андрей Новаков да вземе мерки нали е областен координатор да натиска Динев да напуска листата. Борисов да взима мерки иначе нема да има гражданска квота.

Добавете Вашия коментар

TOP