Скандално! „Калинката“ на ГЕРБ, прибрала 2 млн. евро за сайт, се оказа проститутка

13 Юни 2015 | 19:33
1 коментара
Общество
Скандално!  Калинката  на ГЕРБ, прибрала 2 млн. евро за сайт, се оказа проститутка

„Два милиона евро за аматьорско сайтче?" - този въпрос дебне от всеки ъгъл на Facebook и Twitter, след като никому неизвестна „земеделска" асоциация се похвали (с меко казано "несвързано" прессъобщение), че е създала платформа на стойност 2 милиона евро, а официалното й откриване се е провело в резиденция „Лозенец" в присъствието на президента Росен Плевнелиев.

"Бенефициентът" на огромната сума е т.нар. Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България (АИИТЗПБ), създадена през 2010 г., а чудото на техниката за 2 млн. евро - сайтът it-farmer.bg.

„Следващите месеци предстои изграждането на нови бизнес офиси в София и Варна, където бизнесът се развива много добре, като инвестицията там ще е около 500 хил. евро, а новите работни места ще нараснат поне с 30 нови служители", пишат още от организацията.

PR-съобщението е придружено от дружеска снимка на държавния глава с русата управителка на Асоциацията - инж. Ваня Тучева, която за броени минути се превърна в сензацията на всички, гладни за заглавия с префикс ШОК! СКАНДАЛ! МЪЛНИЯ!

„Калинката“ на ГЕРБ Ваня Тучева, която прибра 2 млн. евро от Програмата за развитие на селските райони за сайт, се оказа проститутка.

Скандалната новина съобщи бившият вътрешен министър Богомил Бонев във „Фейсбук“. Тучева е предлагала „пълна програма“ срещу 60 лв.

Бонев-Фейсбук

„Снимките са +18. После да не се сърдите. Една измамница, която врътна ФБ на малкото си пръстче. И споко, нищо не е спечелила, просто е присъствала. Иначе цената й е 60 лв., видно от сайта“, пише Бонев.

Ето една нейна обява в сайта „Битак“:

Лице за контакт: Ваня Тучева

Телефон: 0893 200 321; 0884 264 272

Местоположение: град Пловдив, Област Пловдив

Прегледана: 3546

Цена: 60.00 лв.

Уеб сайт: натиснете тук

За връзка: натиснете тук

Описание

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗНООБРАЗИШ ЕЖЕДНЕВИЕТО С МЕН ? АЗ СЪМ ГОРЕЩА СЕКСИ РАЗВРАТНИЦА И ОБИЧАМ ДА ГЪЛТАМ , СТРАСТНО И ЖАДНО !

ЗАПИШИ СИ НОМЕРА МИ И КОГАТО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ И ЖЕЛАНИЕ МИ ЗВЪННИ , И АЗ ЩЕ ДОИДА ПРИ ТЕБ ГОТОВА ЗА SEX БЕЗ ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ И ЗАДРЪЖКИ !“.

Източник: МИГ NEWS.INFO

Добавени коментари

Мераклия публикува:
14 Юни 2015 | 16:31
Бая си е убавелка.Па и гербаджиика.За 60лв.-заставам на опашката.Гербаджииско още не съм пробвал.Дано да не се разколебая,та да си изчакам редът!Дай Боже!

Добавете Вашия коментар

TOP