СКАНДАЛНО! 67-годишният Страхил Маламов обвини мераклията за кмет на Сандански Яне Янев в побой

26 Август 2017 | 17:56
0 коментара
Общество

67-годишният бивш кметски наместник на санданското село Дебрене намери смелост и застана пред камерата на Pirinsko.com, за да разкаже, как известният политик и общественик Яне Янев го блъснал и пребил в камъните, като му се заканил, че ще го осъди. 

Потърсихме за коментар лидерът на РЗС и общински съветник в местния парламент на Сандански Яне Янев, който категорично отрече твърдрнията на възрастния човек и заяви, че това е поредния опит за инсинуации срещу него.

Виж видеото: 
 

Яне Янев ме намушка с нож в ръката, заплаши ме, че ще ме заколи и погребе без никой да може да ме открие. Това каза пред репортер на Pirinsko.com потърпевшият от среднощния екшън в Сандански Борислав Лазаров известен в село Поленица, като Боби - Бирата.
 

Припомняме, че 18-годишният тинейджър работил, като косач на нивите на известния политик и общественик Яне Янев, който отглежда крави и обработва хиляди декари земеделска земя в района на община Сандански. 

На 5-ти юли вечерта около 22:10 часа в РУ-Сандански е получен сигнал от ЦСМП-Сандански за постъпило лице с порезна рана в областта на ръката. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че се касае за 18-годишен младеж от с.Поленица, по негови данни, пострадал при скандал в с.Горни Цалим, общ.Сандански. 

За случая е уведомена РП-Сандански. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

По думите на младежа скандала с Янев е ескалирал, след като си потърсил парите за изработените дни и заявил, че на другия ден не може да отиде на работа в село Г. Цалим. Тогава Янев с помощта на шофьора си И.П. започнали да го налагат, като впоследствие Яне Янев извадил нож и го намушкал в ръката.  

"След като бликна кръвта, Янев ме заплаши да не подавам сигнал в полицията, защото никой не може да ми помогне. Той бил назначил шефа на полицията в Сандански, шефа на съда в Петрич, както и вкарал в затвора шефа на ДАНС", допълни Б. Лазаров.

Пред репортер на Pirinsko.com Борис Лазаров показа улики - скъсана тениска напоена с кръв и медицинско свидетелство. Любопитното в случая е, че служителите на РУП-Сандански не са взели предвид тези веществени доказателства.

Потърсен за коментар от медиите Яне Янев отрече твърденията на Б. Лазаров, като потвърди, че същият е работил при него, бил е пиян, като най-вероятно се е самонаранил от дъската на косачката, за което биха могли да потвърдят останалите свидетели присъствали на място.

Не съм го докосвал моята сила е в словото, коментира още Яне Янев.

Добавете Вашия коментар

TOP