Скандален съдия посече Лудогорец в Унгария! Разградчани аут от Шампионската лига, продължават в Лига Европа

02 Август 2018 | 08:14
0 коментара
Спорт

Лудогорец отпадна от битката за груповата фаза на Шампионската лига след загуба с 0:1 от унгарския МОЛ Види (0:0 в първата среща). Разградчани бяха по-активният отбор, но бяха излъгани в края на първата част след центриране в наказателното поле. 

Реферът Мануел Шютенгрубер също помогна за объркването на българския шампион с пресилен червен картон на Върджил Мисиджан в 40-ата минута, който спря устрема на "орлите".

Срещата във Фелчут започна много добре за Лудогорец, като разградчани на два пъти имаха претенции за дузпа в първите 5 минути. Постепенно Лудогорец наложи натиск, макар да не стигаше до точни удари към вратата на съперника. Обрат в събитията на терена настъпи в 40-ата минута, когато австрийският рефер Мануел Шютенгрубер изгони Върджил Мисиджан за втори жълт картон в ситуация, в която като причина за решението му може да бъдат симулация или реплика от холандеца. В края на полувремето Анел Хаджич се възползва от центриране в наказателното поле на Лудогорец и вкара за 1:0.

През втората част Лудогорец тръгна напред и остави празни пространства, които можеше да бъдат наказани в 76-ата и 90-ата минута. Жоао Пауло беше най-близо до гол за Лудогорец в 83-ата, когато удари гредата на съперниковата врата.

Въпреки загубата от МОЛ Види, Лудогорец няма да напусне евротурнирите, а ще премине в третия предварителен кръг на втория по сила клубен турнир на УЕФА - Лига Европа, където следващият му съперник ще е победителят от двубоя между босненския Зрински (Мостар) и малтийския Валета (1:1 в първата среща).

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
 

МОЛ ВИДИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0
1:0 Анел Хаджич (45')
 

По-важното от мача по минути:

1' Начало на срещата.
2'  Швиерчок пада в наказателното поле на МОЛ Види, но реферът дава знак играта да продължи.
5'  Поредна претенция за дузпа! Мисиджан бе блокиран от защитник на съперника, но отново няма нарушение.
9' Първа опасност за домакините! Дяков загуби топката в центъра на терена, Ковач му я отне и напредна, но стреля високо над вратата.
17' Марселиньо лежи в центъра на терена, след като бе ритнат без топка от Лоик Него. По тялото на плеймейкъра на Лудогорец има следи от бутоните на съперника.
25' Лудогорец е по-активният отбор, но унгарците се бранят добре, макар на моменти с по-твърда игра.
34' Лоик Него се измъкна зад защитата на Лудогорец, но има засада.
37'  Силен удар от пряк свободен удар на Швиерчок, но на около метър встрани.
40'  Мисиджан падна в наказателното поле, след което каза нещо на рефера и той му показа червен картон. Първият му жълт картон беше при построяване на стена за свободен удар в полза на съперника.
41'  Опасен удар на малък ъгъл на Него, но Ренан спаси. Последва корнер, а стражът на разградчани отново отрази удар с глава на Стопира.
45'  ГОЛ за МОЛ Види! Анел Хаджич се възползва от центриране и свалена топка, за да открие резултата.
45+3' Край на полувремето.

46' Начало на втората част.
53' Мощен удар от дистанция на Гуралски, но топката премина над вратата на домакините.
59' Марселиньо също опита шут от границата на наказателното поле, но право във вратаря.
76'  Коварно центриране на близка греда, удар към вратата на Лудогорец, Ренан показа рефлекс и спаси.
83' ГРЕДА за Лудогорец! Жоао Пауло можеше да прехвърли вратаря на МОЛ Види с удар от пряк свободен удар, но топката кацна върху гредата.
90'  Люин Него излиза сам срещу Ренан, преодоля го, но пусна топката встрани от вратата.
90+6' Край на мача! 
 

MOL Vidi (Hun)МОЛ ВИДИ: 74.Адам Ковачик, 44.Марко Шчепович ( 14.Стефан Шчеопович), 23.Роланд Юхаш, 11.Лоик Него, 5.Атила Фиола , 3.Пауло Винисиус, 22.Стопира, 33.Йозеф Варга, 8. Анел Хаджич ( 19.Бобан Николов), 10.Ищван Ковакш ( 17.Мате Паткай), 9.Шаболш Хущи 
Резерви: 12.Томаш Туйвел, 25.Крищиян Тамаш, 70.Бенче Сос, 7.Данко Лазович

Ludogorets (Bul)ЛУДОГОРЕЦ: 33.Ренан дос Сантос, 27.Козмин Моци , 55.Георги Терзиев, 18.Светослав Дяков , 88.Вандерсон ( 37.Жоао Пауло), 10.Густаво Кампаняро ( 44.Яцек Гуралски ), 93.Върджил Мисиджан , 4.Сисиньо, 6.Натанаел, 84.Марселиньо , 70.Якуб Швиерчок ( 28.Клаудиу Кешерю)
Резерви: 1.Хорхе Броун, 3.Антон Недялков, 2.Рафаел Форстър, 8.Лукас Саша

Стадион: "Панчо Арена", Фелчут
Съдия: Мануел Шютенгрубер (Австрия)
Легенда:                БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP