СКАНДАЛ В ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД! Наемателката на заведенията в хотел "Ален мак" Д. Аргирова напусна, Калъмбов поискал 10 000 евро на месец

03 Декември 2016 | 11:17
1 коментара
Общество
СКАНДАЛ В ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД! Наемателката на заведенията в хотел Ален мак Д. Аргирова напусна, Калъмбов поискал 10 000 евро на месец

Наемателката на ресторанта и механата на комплекс „Ален мак” в центъра на Благоевград Десислава Аргирова е напуснала заведенията след скандал миналата вечер със собственика Методи Калъмбов, съобщава Struma.bg.

Вчера целият персонал бил уведомен, че не е на работа, а Д. Аргирова опразнила заведенията, като си изнесла цялото оборудване, с което преди малко повече от 2 години обзаведе помещенията и градината и успя да върне забравената отдавна слава на едни от най- посещаваните места от благоевградчани и гостите на града. Разривът между наемател и хазяин е по финансови причини. Бизнес отношенията на Д. Аргирова до момента били със сина на Калъмбов - Сергей, който преди месец заедно със семейството си заминали в Щатите на гости на тъста и тъщата. Калъмбов старши изненадващо поставил нови финансови условия на наемателката в най-оборотния за ресторантьорите месец декември. Поисканият наем от 10 000 евро шокирал наемателката. Запознати със скандала разкриха, че последвала нова оферта, с която собственикът смъкнал месечната вноска на 14 000 лв., но при условие че се внесат по сметката му авансово 54 000 лв. Поставил и непосилен за Д. Аргирова срок за внасяне на парите - до 5 декември.

Тя предпочела да напусне. Калъмбов е внесъл сигнал в прокуратурата срещу бившата си вече наемателка, в която набеждава съпруга й полицай, че имал отношение към работата на жена си.

Добавени коментари

Джулиани публикува:
03 Декември 2016 | 12:58
Тая перука не разбра ли,че няма кой да му вземе вече заведение под наем изнудва хората

Добавете Вашия коментар

TOP