Сираков поведе шествие за рождения ден на “Левски”

24 Май 2020 | 12:52
0 коментара
Общество

Наско Сираков поведе шествие по повод 106-годишнината от основаването на футболен клуб “Левски”.

По традиция привърженици, играчи и легенди на отбор почитат датата 24 май на мястото, където са сложени основите на “синия” клуб – паметната плоча пред 22-ро училище в София.

Легендата Сираков би трябвало да придобие акциите на “Левски” през следващата седмица, според думите на досегашният собственика на мажоритарния пакет – Георги Попов.

Той застана начело на групата, която тръгна от паметника на Васил Левски до могилката пред 22-ро училище в празничния ден.

Редом бяха Кирил Ивков, Георги Иванов-Гонзо, спортният директор Павел Колев, бившият собственик Тодор Батков и т.н.

“Решението със Сираков е много добро – коментира Батков. – Той е най-успешният спортен ръководител. Дайте да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред.

“Левски” е начин на живот. Поклон пред всички, които дават средства. Вярвам, че акциите ще бъдат прехвърлени на Наско Сираков. Трябва да се направи сериозна организационна реформа”.

Самият Сираков бе лаконичен, като уточни, че не иска да говори в подробности за бъдещето на клуба, преди да получи акциите и да е сигурно, че той е притежателят им.

“Честитя на всички българи този светъл празник – каза легендата на “сините”. – На всички левскари честитя 106-годишнината.

Аз съм легитимиран от левскарката общност, но не съм легитимиран документално и юридически. Когато съм вписан в книгата на акционерите и имам акциите, ще свикам пресконференция и ще говоря по всички въпроси.”

Добавете Вашия коментар

TOP