Синът на екскмета на Банско Ал. Краваров - Ивайло осъден условно, заловен да шофира с рекордните 3.39 промила алкохол

12 Февруари 2015 | 07:59
8 коментара
Криминално

Синът на бившия кмет на Банско Александър Краваров - Ивайло, бе осъден условно заради шофиране след употреба на алкохол. 34-годишният банскалия е засечен пиян зад волана при полицейска проверка в Симитли.

Към 18 часа патрулиращият екип спрял край кафе-бар „Натали” лек автомобил „Ауди А4“, управляван от Ивайло Александров Мутафчиев. Водачът бил подложен на тест за алкохол и дрегерът отчел 3,39 промила.

Високата алкохолна концентрация е потвърдена и от химическата експертиза, която била направена въз основа на кръвната проба на банскалията. Той е подведен под наказателна отговорност по чл. 343б, ал. 1 от НК - управление на автомобил с концентрация на алкохол над 1,2 промила, но до разглеждане на дело по общия ред не се стигна, защото призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата. Ивайло Мутафчиев се съгласи да понесе наказание от 5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. Шофьорската му книжка се отнема за 1 година. Споразумението е в сила, след като беше одобрено от съда.

До момента синът на бившия кмет на Банско беше с чисто съдебно минало. Младият банскалия е женен и се занимава със строителен бизнес чрез едноличната си фирма ЕТ „НАТАЛ-АК - Александър Иванов - Ивайло Мутафчиев”, която е регистрирана на домашния му адрес на ул. „Черно море”. Той управлява и фирмата „Александриа” ООД, която е със седалище в Добринище, в едноименния комплекс за SPA, дружеството е собственост на Магдалена Топузова и Люба Хаджипопова. Първата е близка приятелка на Ивайло, а преди няколко години двамата бяха на екзотично пътешествие на Изток. При обиколката посещават малко известната държава Бутан, където заснемат уникални кадри, които бяха използвани за клипа на певицата Нети./Струма.

Добавени коментари

херо публикува:
13 Февруари 2015 | 16:28
То се насира от пиене...брат му се друса...и там каща към добро нема врави...наркомани и прединфарктни пияници!!
Злобата е страшно нещо публикува:
13 Февруари 2015 | 02:21
Може само да сънувате и да мечтаете да сте като синовете на Цане!!! Говорете си простотии! Самоизяждайте се от злоба!
дане публикува:
12 Февруари 2015 | 19:01
не сам верувал че има толкова злоба у хората. политически противник съм на цане, но познавам момчето, не заслужава да го хулите.
gkfj публикува:
12 Февруари 2015 | 18:23
Cane nazdrave mnogo ubavo gi si nauchil sinovete si pia shmarka evala bravo
dsa публикува:
12 Февруари 2015 | 18:20
Saroshe narkomani palni propadnqci taka che e tia pari ot deka doshli tam otishli
banskalia публикува:
12 Февруари 2015 | 16:33
na chicho cane mojete smao da mu naprite edna svirka pod voda dokato isane mamvi deba zavisnici deba
pepi публикува:
12 Февруари 2015 | 13:03
i eks snaata im vze aleksadiqta v dabata da mu e 4estito na 4i4o cane
Дане публикува:
12 Февруари 2015 | 12:41
единия пияница другия наркоман нека му е честито на цане

Добавете Вашия коментар

TOP