Синеокият ТВ водещ Христо Калоферов щастлив с нов мъж, заживя със столичен зъболекар

10 Февруари 2019 | 16:14
2 коментара
Любопитно

Христо Калоферов е щастлив в личен план.

Новата 2019-а година донесе нова любов на журналиста. От няколко седмици водещият на новините на Нова телевизия е щастливо обвързан с млад столичен зъболекар. Двамата се запознали в интернет и бързо направили следващата крачка. 

От първите дни на януари те дори живеят заедно в апартамента на Христо, пише "Уикенд".

Празниците също прекарали заедно, а сега планират и пътуване до романтично място. Предишната връзка на Калоферов разби сърцето му. Журналистът се раздели с приятеля си преди 2 години и дълго време бе сам. Сега новинаря, който не крие гей ориентацията си, смята, че е намерил точния човек до себе си. 

Зъболекарят вече ползва и автомобила на Христо. Журналистът му е поверил колата и предпочита да ползва градския транспорт, въпреки че работното му място е на повече от 15 километра от неговия дом. Той обаче предпочита да мине това разстояние с влакче на метрото, вместо с лека кола. Обяснявал, че така е и по-евтино, и по-удобно.

Спестява се висенето в задръствания, търсенето на място за паркиране и напрежението от шофирането. Вместо това в метрото винаги си носел нещо за четене и така не усещал времето, докато пристигне на работа.

След работа пък половинката му го прибира. 

Добавени коментари

Светла публикува:
11 Февруари 2019 | 19:42
Да са живи, здрави и щастливи!
Oh публикува:
10 Февруари 2019 | 17:19
Е това новина ли е? Да са живи и здрави, да се обичат и да са щастливи!

Добавете Вашия коментар

TOP