Син на пожарникар помете с БМВ стълб пред поликлиниката в Благоевград тази нощ

21 Юни 2019 | 07:42
3 коментара
Общество

Син на пожарникар помете с БМВ стълб пред поликлиниката в Благоевград тази нощ. 

Лек автомобил БМВ катастрофира тази нощ, събаряйки електрически стълб в Благоевград.

Инцидентът е станал около 1 часа след полунощ отново на ул. "Славянска" пред поликлиниката, използвана нощно време за дрифтове.

Дежурните в СПО и ЦСМП чуват трясък под поликлиниката.  

Лек автомобил БМВ, идващ с висока скорост по ул. "Сан Стефано", завива наляво по "Славянска". Заради несъобразената скорост и спецификата на БМВ-то, то поднася надясно, качва се с дясното предно колело върху тротоара при стоянката на такситата и спирката на градските автобуси.   

С предната си част автомобилът събаря без спирачен път стълб на уличното осветление. Водачът и пътуващите в БМВ-то 20-на годишни младеж и девойка не са пострадали.   

Според източник на Pirinsko.com шофьорът на бързото БМВ е син на пожарникар.

Пътното произшествие е обслужено от патрул на КАТ, пробата за алкохол на водача, също към 20-годишен, е отрицателна. На автомобила са нанесени материални щети по предната част.

Добавени коментари

Ицо публикува:
21 Юни 2019 | 18:22
Георги Георги в голяма заблуда си да знаеш! На всеки един колега колата е в изправност защото така трябва, и да не се срамуваме пред колегите си. А относно алкохола абсолютно никой няма да си позволи да се качи след употреба, защото е опасен както за самия него така и за другите участници в движението, а и никой не иска да си рискува работата заради пиене.
do kat публикува:
21 Юни 2019 | 08:19
kat na ulica slavqnska vseka vecher e rali
Георги публикува:
21 Юни 2019 | 08:10
Пожарникарите и техните синове карат неизправни автомобили, без преглед и много често след употреба на алкохол, защото знаят, че техните колеги от КАТ не ги проверяв

Добавете Вашия коментар

TOP