Силата на парите! Бизнесменът Кире Българчевеца яхна слон насред Тайландската джунгла

25 Ноември 2017 | 18:52
3 коментара
Хайлайф

Популярният благоевградски бизнесмен Кирил Арнаутски, познат сред местните жители, като Кире Българчевеца впрегна слон в Тайландската джунгла.

Освен че „поязди” върху него, той и съпругата му Даниела се возиха и на лодки в Индийския океан, наслаждавайки се максимално на красотите на островите в него.

Бизнесменът разпуска на екзотичното място заедно с половинката си и още няколко видни благоевградчани, които преди дни предприеха вълнуваща екскурзия до Тайланд.

Групата неуморно трупа слънчев тен на плажа през деня, а вечер щурмува с пълна сила местните заведения.

Кире Българчевеца е върл любител на пътешествията, разкриват близки до него и допълват, че почти няма място в света, където той вече да не е бил.

Както е всеизвестно, Кирил Арнаутски, е собственик на 65% от приватизираното предприятие „Народна мебел” ООД в Благоевград, /15% държи община Благоевград, а 20% - реститути.

Добавени коментари

Неуморната публикува:
15 Август 2019 | 18:18
Видните благоевградски бизнесмени по-скоро трябва да почнат неуморно да трупат стаж зад решетките,че са на години и няма време да излежат 30годишни присъди.Само да не забравите да ги комплектовате. С жените им и децата им.Така да си вървят пакет,както на слоновете,така и в затвора.Амин Боже!Всичко дето са окрали и опапали през носовете им да излезе .Нагли простаци,крадат и живеят на гърба на работниците ,дебелеят ,плющят пържолите и обикалят света.Ей срама нямат.Вдички в затвора ,до баба и внуче. Да им се конфискува всичко.независимо ,че е прехвърлено на други лица.Тези други не могат да докажат произход на парите и затова да се обявява недействителна сделка и да се изземе ВСИЧКО!!!!Не казвате нищо за произхода на първите пари на Кире.Той е лежал в затвора.Напишете за какво!!!Стига сте им близсли задниците на крадливите прости новобогаташи!!!!
Неуморната публикува:
15 Август 2019 | 18:15
Видните благоевградски бизнесмени по-скоро трябва да почнат неуморно да трупат стаж зад решетките,че са на години и няма време да излежат 30годишни присъди.Само да не забравите да ги комплектовате. С жените им и децата им.Така да си вървят пакет,както на слоновете,така и в затвора.Амин Боже!Всичко дето са окрали и опапали през носовете им да излезе .Нагли простаци,крафат и живеят на гърба на работниците ,дебелеят ,плющят пържолите и обикалят света.Ей драма нямат.Вдички в затвора ,до баба и внуче.Фа им се конфискува всичко.независимо ,че е прехвърлено на други лица.Тези други не могат да докажат произход на парите и затова да се обявява недействителна сделка и да се изземе ВСИЧКО!!!!Не казвате нищо за произхода на първите пари на Кире.Той е лежал в затвора.Напишете за какво!!!Стига сте им близсли задниците на крадливите прости новобогаташи!!!!
Станко публикува:
03 Януари 2018 | 12:56
Осъден да плати на НАП над 700 хиляди лева за укрити данъци и 3 години условно се разхожда по екскурзии? Нохд.373/2016г. Окръжен съд Благоевград

Добавете Вашия коментар

TOP