Ще ти говоря за любов! Петричкият депутат Георги Динев се усамотява със съпругата си в тузарски хотел за Деня на влюбените!

13 Февруари 2018 | 17:46
3 коментара
Любопитно

Депутатът от ГЕРБ Петрич Георги Динев и съпругата му Теодора се усамотяват в елитен хотелски комплекс в Югозапада за Денят на влюбените, разбра екип на медията ни.

Двамата възнамеряват да прекарат романтична вечер в него, наслаждавайки и отдавайки се изцяло един на друг.

Според близки до Георги Динев към днешна дата той се чувства по-влюбен в съпругата си отвсякога и не пропуска възможност да я поглези.

 „Двамата се обичат безумно, обожават се и боготворят. Двойка за пример са навсякъде, все заедно, все усмихнати, щастливи и  сплотени  в любов и разбирателство”, казват от обкръжението на депутата приятели в Петрич.

Георги Динев пък е убеден, че жената трябва да бъде почитана и уважавана не само на 14 февруари или 8 март, а във всеки един ден от годината.

„Знам как да лаская жената до себе си, тя и децата ми са най – голямото щастие и богатство за мен”, категоричен е той.

Добавени коментари

Босилка публикува:
11 Юни 2019 | 21:10
Ами не е важно да я за закараш в тузарски хотел важното е човек да бъде естествен без да преиграва
Сарахошин публикува:
14 Февруари 2018 | 11:05
Ще ти говоря за вино! За вино ,ем ракия.Да видиш ти каква любов ще се получи!Колкото и грознА да си.
Въпрос публикува:
13 Февруари 2018 | 19:56
Има ли любов без ВИНО?-Не!А ще шепнете и пишете ли любовни излияния без да знаете българското А,Б? Ами защо и дума няма за Св.Трифон Зарезан? Или пък за Св. Кирил,издъхнал в Рим на този ден преди 1149 години, но оставил ни българско четмо и писмо?!Да,ама ние сега по форумите и телефоните вече пишем на латиница!

Добавете Вашия коментар

TOP