Ще се проведе среща с представители на МЗХГ и ДФ ”Земеделие”, на която ще бъдат разяснени политиките на правителството в Банско

17 Февруари 2020 | 11:23
4 коментара
Общество

Пчеларите и земеделските производители от община Банско и съседните общини – Разлог, Белица и Якоруда, ще имат възможност да се запознаят с Общата селскостопанска политика през 2020 г. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Това ще стане на среща с представители на Министерството на земеделието, храните и горите и ДФ ”Земеделие”, на която ще бъдат разяснени политиките на правителството в земеделието. Екипът ще бъде ръководен от зам.-министъра Янко Иванов.

Община Банско е включена в рейда на специалисти в пчеларството и земеделието в рамките на Националната информационна кампания сред земеделската общност в страната. Заинтересованите ще могат да разберат какви са възможностите за финансиране на дейностите им в последната година от програмния период на ОСП 2014-2020. Срещата ще се проведе от 15 ч. в Посетителския информационен център в гр.Банско. Домакини на събитието са народния представител Александър Мацурев и кметът на Община Банско Иван Кадев.

Добавени коментари

Ясно.Разбрах! публикува:
17 Февруари 2020 | 17:41
От 2014-2020, всеки ден от 15:00 часа ще бъдат срещите.Там сме всички-гипсове,чукчета,динкежи,зъндета...и всички тем подобни.
Дане публикува:
17 Февруари 2020 | 14:10
Поне министърката ще дойде,Благо Тодев лайното,и Чучетата няма да им се налага да ходят до София да топят хората,и да снасят доноси!Няма такива тъпаци и боклуци като тия.Да чакаш 6-часа в София,да натопиш хора от Банско,мърши прости та прости.
Аз съм бурята! публикува:
17 Февруари 2020 | 13:13
ХАХА! Да ви имам пиара да ви имам! Вечната зам.-кметица на всеки кмет да има да взема! Далееееч си мила от опита на Жоро Икономов и на Венета Тенева, далеееечко си! И щот съм в настроение, ще да ви го кажа - в общината ви е вече ХАОС милички и всеки вижда това! СМЕХ, стана точно както ви го казах преди време!
Много неясно! публикува:
17 Февруари 2020 | 12:54
Всеки ден по един път стрелките на часовника отмерват 15:00 часът. До тук добре,НО в кой ден от 15:00 часа ще бъде срещата.Освен ДЕН има и ДАТА. Явно на пресцентъра на общината ѝ липсва "бурята" - г-жа Тенева искам да кажа!Хайде моля ви се-бъдете точни и ясни.

Добавете Вашия коментар

TOP