„Щастлива седмица” в новата бензиностанция ЛУКОЙЛ на ГКПП - Кулата

16 Май 2018 | 08:01
0 коментара
Бизнес

На 18 и 19 май клиентите на обекта ще получат специално персонално обслужване от мениджърски екипи на Дирекцията по търговските въпроси на компанията, съобщава Епицентър.

В петък веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ ще отбележи началото на активния сезон с откриване на нов търговски комплекс, разположен до ГКПП Кулата. Стартът на най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ ще бъде отбелязан с акция „Щастлива седмица”, която ще продължи от 18 до 25 май. 

На 18 и 19 май клиентите на обекта ще получат специално персонално обслужване от мениджърски екипи на Дирекцията по търговските въпроси на компанията. Те ще ги запознаят с удобствата и богатия асортимент на комплекса, както и с преимуществата на новия премиум-бензин ЕКТО 100. За членовете на „ЛУКОЙЛ Клуб” са предвидени специални предложения за покупка, а за всички клиенти – промоционални цени и участие в томбола с награди, която ще продължи през цялата „Щастлива седмица”. 

Новият комплекс на ЛУКОЙЛ предлага всички видове гориво с изключение на метан и цялата гама премиум горива ЕКТО. Той е с повече удобства за почивка – външна кафе-зона с водна мъгла за разхлаждане в жегите, станция за зареждане на мобилни устройства, отделен паркинг за ТИР-ове и автобуси и детски кът с интерактивен тъч-скрийн монитор. Докато малките палавници се забавляват, родителите им ще отдъхват с чаша италианско кафе Baristo. Огладнелите пътници имат богат избор от менюто на международната верига за бързо хранене Hesburger и приготвените на място свежи сандвичи, топли закуски и фрешове.

Добавете Вашия коментар

TOP