Шокиращи разкрития! Бивша проститутка разказа за най-странните желания на клиентите си

03 Август 2016 | 12:32
0 коментара
Любопитно
Шокиращи разкрития! Бивша проститутка разказа за най-странните желания на клиентите си

Сега тя има страхотна работа и прекрасен съпруг, с когото се обичат много. Тя реши да сподели историите си за най-странните и необичайни клиенти, които се е налагало да обслужва, пише Флагман.1. Първият ѝ път.
„Първата ми среща с клиент беше една събота вечер. Мъжът обърна внимание на високите ми кожени ботуши. Влезе след мен в антрето, клекна и започна да ми ближе обувките. След по-малко от минута ми даде парите и си тръгна. Едва успях да разгледам лицето му”.

2. Среща за закуска.
„Един мъж се появи от сутринта, носеше франзела и филе от сьомга. Идеята му беше да сподели с мен закуската си след секс”.

3. Не съдете за книгата по корицата.
„Този клиент имаше хубава къща и, както предполагах, вероятно – нормална жена. Но той искаше да го оправя с пенис колан и да му казвам колко е тесен отзад”.

4. Ексибиционистът.
„А един беше сложил шпионка в стената, като в обществена тоалетна, за да могат приятелите му да гледат докато съм с него. Той нямаше всички фаланги на пръстите и въобще беше от онези хора, при вида на които искаш да пресечеш на другия тротоар”.

5. Мъжът, който не искаше секс.
„А пък един клиент ме взе със себе си на командировка. Така и така не разбрах защо. Не ме докосна и с пръст, въпреки че спахме в едно легло”.

6. Няколко мъже ми казаха, че биха били проститутки, ако бяха жени.
„Много клиенти са ми казвали, че искат да бъдат на моето място, ако са от противоположния пол”.

7. Добри деца.
„Повечето клиенти се отнасяха към мен по-прилично, отклкото мъжете, с които съм се срещала безплатно. Може би защото уважават нелекия ни труд или за да ги обслужвам по-качествено”.

8. Страшни случаи.
„Отказвала съм да работя с няколко клиенти едновременно, защото груповият секс винаги се превръща в изнасилване. Можеш да се справиш с един мъж, но няма как да окротишняколко пияни мъже, които се зареждат с агресия един от друг.”

9. Мързеливци.
„Мисля, че някои мъже плащат за това просто да си лежат и нищо да не правят, докато някой им доставя удоволствие. При това без огризения на съвестта."

10. Татенцето.
„Един от редовните ми клиенти имаше магазин за домашни потреби, където и се срещахме. Плащаше ми „стипендия” всяка седмица, независимо дали имахме рандеву, или не. Бащинският му маниер на поведение някак не се връзваше с развратния му начин на живот”.

11. Богатият скръндза.
„Още един от постоянните ми клиенти беше крупен финансист. Бях чувала, че е много богат, но плащаше не повече от който и да е друг. В действителност даже по-малко. Настояваше за среща в хотелска стая и изваждаше стойността ѝ от хонорара ми”.

12. Гушльовци.
„Някои искат след секс да лежим гушнати – и това е разбираемо. Но, макар че технически си е платил за времето ми, адски ме ядосваше. Искаше ми се по-бързо да се махна, а какво – лежиш, скучаеш и даже не можеш да запалиш цигара. Ужас”.

13. Мъжът, който се притесняваше от разкрепостената си колежка.
„Имах един печатар. Ходех на работното му място няколко пъти в седмицата и го правехме на пода във фотолабораторията. И той винаги ме предупреждаваше да използвам облекло за клиенти, а не служебно. Причината беше, че една от колежките му била с леко поведение и той се страхуваше, че тя може да има венерически болести. Все едно аз цял ден прекарвах в библиотеката, а не по чужите легла.”

14. Долни крадци.
„От време на време някое момче си мислеше, че е изключение и е бил толкова добър, че може и да не плаща... Това се отнасяше най-вече към младите мъже... Случвало се е точно те да крадат парите, които са ми платили, като се обърна с гръб”.

15. Мъжът, който ми подари краден автомобил.
„Той ме вози и ми каза, че ако прекарам нощта с него, ще ми подари колата. Не му повярвах особено. Но, за мое очудване, след цяла нощ орален секс, който милион жени биха му направили безплатно, под прозорците ми стоеше колата. Беше „Хонда Сивик”. Защо се е разделил толкова лесно с нея? Била е пусната за издирване”.

Добавете Вашия коментар

TOP