Шефът на благоевградската таксиметрова фирма “Мега шанс” Васил Русков остава под домашен арест

13 януари 2020 | 15:53
0 коментара
Шефът на благоевградската таксиметрова фирма “Мега шанс” Васил Русков остава под домашен арест

Оставиха под домашен арест шефа на благоевградската таксиметрова фирма “Мега шанс” Васил Русков, който е обвинен за държане на наркотици с цел разпространение.

При полицейска операция миналия петък у 35-годишен благоевградчанин е открит около 1,6 грама кокаин, за който той казал, че е закупил от таксиметровия шеф. 

При последвалия обиск в офиса на фирмата бе открит 2,4 грама кокаин, а Русков задържан. При разглеждане на мярката му днес окръжният съдия Росица Бункова взе предвид влошеното здравословно състояние на 40-годишния обвиняем и му наложи втората по тежест мярка – домашен арест.

Собственикът на транспортна фирма за таксита "Мега шанс" в Благоевград Васил Русков влезе в ареста за продажба и притежание на наркотици.

41-годишният бизнесмен попадна в капана по време на акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества. Служители на сектор "Криминална полиция" извършили проверка на лек автомобил БМВ с 35-годишен водач от Благоевград.

У шофьора е намерено и иззето около 1,6 грама наркотично вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. В хода на работата по случая, шофьорът признал откъде е купил дрогата. Тогава криминалистите стигнали и до 41-годишният съсобственик на фирма за превози, разпространил наркотичното вещество.

При претърсвания и изземвания в ползван от него офис в града е намерено и иззето около 2,4 грама кокаин.


Добавете Вашия коментар!