Шефовете на Горските стопанства в Симитли и Места, Костадин Касапов и Иван Герин размениха местата си на постовете, служители : „ Някой си играе с тях, залага ги като на руска ролетка”

28 Август 2017 | 18:10
6 коментара
Общество

Директорът на ДГС - Места Иван Герин застана начело на ДГС - Симитли на мястото на Костадин Касапов, който пък оглави шефския стол в Горското стопанство в Места.

Ротацията е от днес, информираха сигурни източници на Pirinsko.com.

По думите им обаче, причините за смяната на двамата директори от местата им все още остават неясни.

Служителите от двете горски стопанства пък шеговито коментират, че някой си играе с шефовете им и ги залага като на руска ролетка.

„Точно като в играта - тука има, тука няма. Само, че при нас е – днес си шеф тук, утре там и обратно”, твърдят горските в двете стопанства.

Както Pirinsko.com. писа преди дни, скандали тресат горските стопанства в целия Югозапад от месеци. Най – голям трус обаче безспорно предизвика връщането на поста на инж. Денис Шенгов като началник на ДГС в Гърмен, който замени инж. Марко Запрев.

По този повод, потърсен за коментар, евродепутатът Асим Адемов обяви, че за нередностите ще бъде сезиран лично Бойко Борисов.

Само преди десетина дни пък директорът на „Югозападно държавно предприятие” ДП - гр. Благоевград инж. Дамян Дамянов направи мащабни кадрови реформи в ДГС- Дупница, Кресна, Якоруда и Елешница.

Той смени на поста инж. Васил Стамберов, който поема управлението на „ДГС Дупница”. Стопанството в Елешница пък се поверява на инж. Димитър Терзиев, който допреди управляваше „ДГС Кресна”.

Васил Стамберов, който досега бе шеф на ДГС – Якоруда е новият шеф на Горското в Дупница. Той зае мястото на Иван Панталеев, който в края на миналата седмица оглави ДГС – Кресна.

 

 

 

 

 

 

Добавени коментари

ДАМЯНОВ публикува:
29 Август 2017 | 11:10
ДАМЯНОВ,КОЛЕГА ЗАЩО КРИЕШ КРАДЦИТЕ ОТ БЕЛИЦА ДИРЕКТОРО,Л.ЛИПЕВ И ЧАМИНИЯ НЕ ДА ГИ РАЗМЕСТИШ АДА ГИ УВОЛНИШ И ДАДЕШ НА ПРОКОРОР
Ораново публикува:
29 Август 2017 | 10:24
Защото банскалии са сила,а симитличани сте лизачи на властта.
дгс Симитли публикува:
29 Август 2017 | 08:52
Абе Поли ти си толкова силен защо допускаш да ти назначават банскалии толко ли нема хора от симитли и блгоевград тука се назначават всички провалени директори.искаме си генерала
Места публикува:
28 Август 2017 | 21:35
Честито освобождение от турско робство
Дане публикува:
28 Август 2017 | 21:20
Икономовата курва е способна на всичко,според мен,скоро ще бъдат уволнени и двамата!Тоя боклук така ги прави нещата,подмолно и долно.
Банско публикува:
28 Август 2017 | 20:05
Тъпият и крадлив кмет на Банско ги прави тия неща.Тоя крадец и рекетьор си прави квото си иска мишката долна.

Добавете Вашия коментар

TOP