Шефката на ВиК Благоевград инж. Росица Димитрова отрупана с цветя за ЧРД, пожела си здраве и късмет

05 Октомври 2018 | 18:32
0 коментара
Хайлайф

В райска градина се превърна днес кабинетът на шефката на ВиК Благоевград инж. Росица Димитрова по повод на рождения й ден.

Бюрото, както и пода на роботното и място бяха отрупани с кошници с цветя и разкошни букети, кой от кой по - красив и стилен, видя наш репортер.

Поздрави и цветни подаръци от колеги, приятели  и познати  валяха като из ведро през целия празничен ден. Да поздравят рожденичката се обадиха десетки нейни близки, приятели  и роднини, обсипвайки я с безброй пожелания за здраве, щастие и късмет.

Запознати разкриха, че по – назад с поздравите не останал и съпругът на Росица Димитрова, д-р Красимир Димитров, който точно в 12 часа в полунощ събудил половинката си с огромен букет от червени рози.

И за да бъде изненадата пълна, ги поднесъл под звуците на песента „Светът е за двама”.

Сияеща и с високо приповдигнат дух, инж. Росица Димитрова сподели пред Pirinsko.com, че рожденият ден на човек е един от най-важните дни в живота му и затова трябва да бъде отпразнуван подобаващо.

„Пожелавам си преди всичко здраве, защото то е най-важно. Когато човек е здрав, може да постигне и преодолее всичко. Късмета също е важен, затова си пожелавам и той да не ме напуска. С чиста съвест и открито сърце мога да споделя, че съм и щастлива жена, защото съм заобиколена от истински приятели, които всеки ден ми засвидетелстват своята обич и безрезервна подкрепа. Пожелавам на всички хора здраве и благополучие”, заключи Росица Димитрова.

Тя уточни, че ще празнува с роднини и близки семейни приятели в хотелски комплекс в Банско, където искрено се надява, че освен купона ще съумее и  да си почине през уикенда.

TOP