Шеф на Перун Кресна: Ще бъдем хит в Югозападната трета лига

12 Юни 2019 | 07:49
0 коментара
Спорт

Перун Кресна ще се превърне в хита в Югозападната трета футболна лига, вярва изпълнителният директор на спечелилия промоция от четвъртия ешалон клуб Марин Златков. 

"Работим усилено по всички належащи въпроси. Все още няма да афишираме какво се прави. Водим преговори с няколко треньори. Със сигурност ще остане гръбнака на отбора и тези момчета, които изнесоха тежестта по време на първенството и най-вече в мачовете-баражи, ще бъдат в тима и в трета лига. Най-късно до 24 юни ще има яснота кой ще бъде новият наставник, за новите футболисти, за броя на контролните срещи и противниците в тях. По отношение на финансовата обезпеченост работим заедно с кмета на Общината Николай Георгиев, като се предвижда да има и спонсори", коментира Златков.  


"Категорично съм оптимист за бъдещето и вярвам, че Перун ще бъде хита в Югозападната трета лига през новото първенство. С този кмет и невероятните ни фенове очаквам и местните бизнесмени да развържат кесиите си и да помогнат на отбора на Перун, защото той е на всички, живеещи на територията на общината", допълни той.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP