Шарлопов жени първородната си щерка за негов адаш

17 Януари 2017 | 03:21
0 коментара
Хайлайф
Шарлопов жени първородната си щерка за негов адаш
Бизнесменът Стефан Шарлопов жени първородната си дъщеря Ева през май. Бъдещият зет, който също се казва Стефан, изненадал фамилията с предложението си за брак навръх Бъдни вечер

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов ще се врече във вярност на приятеля си през май тази година.

29-годишната Ева, която работи в компанията на баща си останала без дъх от изненадата, която й устроил нейният приятел Стефан навръх Бъдни вечер. Всички били на празничната трапеза, приготвена от съпругата на Шарлопов - Бояна. 

"Беше много весело - хапнахме, пихме вино, играхме с децата, едвам ги удържахме да не открият подаръците. И май не успяхме, защото по едно време малкият Илия ми каза:"Не знам дали Дядо Коледа е идвал, но видях подаръците долу в мазето..."

Изведнъж в суматохата, Ева взела малка топка от елхата, от която изскочил годежен пръстен. И докато баща й се усети какво става, адашът му Стефан паднал на колене пред любимата си и я попитал пред цялата фамилия: "Ще се омъжиш ли за мен?". Ева, която след няколко разочароващи връзки от години предпочитала да е сама и била твърда противничка на брака, смело отговорила с "Да". Но най-шашнат от всички бил баща й, който така се развълнувал, че сърцето му затуптяло учестено. Това разкрива самият Шарлопов, цитиран от "24 часа".

Стефан Шарлопов с цялото си семейство. Ева е от неговата лява страна Снимка: Всичко за семейството "Чак когато видях Ева с пръстена в ръката, ми светна за какво става въпрос. А като зърнах и Стефан на колене, ми стана ясно, че работата е сериозна. Веднага си сипах едно уиски съдоразширяващо", сподели бизнесменът. От милия сюрприз Ева се разплакала. Но цялата фамилия била обхваната от искрена радост.

Съпругата му Бояна единствена била посветена в изненадата и чаровно се подсмихвала на реакциите на всички. Тя , както се разбрало после, даже избрала пръстена за Ева заедно със Стефан.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP