ШАМПАНСКО И СЪЛЗИ! Цветанов се разплака в ефир и каза силни думи за премиера и Веско Маринов

01 Юни 2019 | 10:19
3 коментара
Политика

Оценките на премиера са негово право и ще го оставя без коментар. За тези 40 дни бях коректен, лоялен и не казах нито една дума. Не смятам, че е редно да казвам нещо лошо за Борисов. Може би това е само негово право. Това заяви в ефира на bTV Цветан Цветанов, който депозира оставката си от всички постове пред лидера на ГЕРБ.

"Смятам, че след като 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш хладнокръвие, да си спокоен и уверен в това, за което си взел за решение", добави той.

Цветанов призна има ли конфликт с Борисов и ще прави ли нова партия  Водещата заяви на Цветанов, че той е на 2 метра от нея и тя вижда очите му, които са пълни със сълзи, на което той отговори: "Това е съвсем нормално, аз съм чувствителен човек и взимам решенията си съвсем осъзнато. Нищо от казаното от премиера, не ме нарани, защото може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години. Това е неговото поведение, неговата оценка. Мисля, че хората ще дадат оценка – не аз, не той".

  "Искам да кажа, че се гордея, че познавам Веско Маринов. С него се чухме снощи, пътува за поредните покани, които има. Бил на 70-годишнина на един човек, чиито синове са го поканили на участие. Всеки има своите приятели – било то певци, лекари и хора с различни професии. В това няма нищо лошо", добави Цветанов.

Мрежата прегря заради Цветанов, Борисов и... Веско Маринов (СНИМКИ/ВИДЕО)  На въпрос дали Веселин Маринов е разочарован от думите на премира, гостът отвърна: "Не, и той е много чувствителен човек и ранима душа, но той, ако не е с тези си качества, нямаше да е Веско Маринов. На наши мероприятия са идвали и Мария Илиева, Криско, Любо... Това са хора, за които са били желанията на хората".

"Решението за оставката го взех, след като разсъждавах 40 дни. В понеделник вечер със съпругата ми, когато легнаха децата, говорихме по темата до 2 ч. през нощта.

Тя каза: "Каквото и решение да вземеш, ще те подкрепя". На другия ден във вторник проведохме 3 часа и половина разговор с Бойко Борисов. Не си повишихме тон. Смятам, че и сега в студиото не бива да говориш негативно и лошо за човека, с когото си работил 18 години. Присъщо е на българина, след като сте работили или били заедно, при поява на различно мнение и раздяла, тогава всеки започва да говори какви ли не небивалици", каза още Цветанов.

"Третият вариант на Борисов бе да остана в партията и да работя в нея, но да нямам никакви контакти и изяви по какъвто и да е повод. Това редно и нормално ли е за човек, 13 години работил за структурирането на ГЕРБ? Казах, че вариантите са само два – или работим в това, което е било досега, за да гарантираме успеха на изборите, или си тръгвам. Усещах недоверие, което е съществувало досега. По-добре да приемеш една стъпка и да вървиш напред", добави той.

Помолен да коментира думите на Борисов, че ролята му в партията е силно преувеличена, Цветанов заяви: "Много пъти са казани реплики от Борисов. Не съм човек, който ще сложи личното пред националното и партийното, не съм човек със силно его, което да бъде наранено. Аз също имам права и мога да говоря това, което сметна за необходимо. Лоша дума за Борисов няма да кажа, но мога да коментирам политически решения, които за мен са били грешни или ще бъдат такива".БЛИЦ

 

Добавени коментари

Сълзи едри,крокодилски... публикува:
01 Юни 2019 | 13:43
За какво са сега сълзите? А сълзите на "народа си" как пък никой веднъж не видя?! Защо си мислите,че народът "ви" през сълзите си не вижда какви ги вършите?! Този народ вижда и разбира,че постът който заемате предполага по-високи доходи.Но чак пък толкова? Значи получавате прекалено много доходи,които се чудите как да изразходите.Преядохте-как не се задавихте? Съгласни сме,че от много "държавни дела" нямате време да мислите за себе си Осигурете семействата си и толкова.А-а-а Няма такова нещо! Ще гребем още и още,и още,и още...Без мярка,без мисъл ,че в тоя"заградник" живеят и други хора,които употребявате само,за да гласуват за вас.Сладка е властта-затова е насилието,за да гласуват за вас.Не е лук ,който яде по две баници..а тоя,който му ги дава! НИЕ!
комунист публикува:
01 Юни 2019 | 12:46
Kъсно е либе за сълзи.
Гербаджия: публикува:
01 Юни 2019 | 10:41
Убав беше.За там си беше!

Добавете Вашия коментар

TOP