Сестрата на депутат - заразена с коронавирус

26 Март 2020 | 11:45
0 коментара
Общество

Сестра ми е на първа линия и също е заразена с коронавирус - не мога да гарантирам, че пробите на народните представители ще бъдат отрицателни. Това заяви депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов от парламентарната трибуна. 

Припомняме, в началото на днешното заседание председателят на НС Цвета Караянчева предложи депутатите да се събират, но само при актове за извънредното положение. 

"Учудвам се от изказванията на колегите, сякаш тук събрани депутатите не сме от тази планета. Сякаш нещата, които се случват около нас, болните хора и близки, не ни касае. Седя, слушам, гледам и не мога да повярвам. Всеки ден от екраните  специалистите излизат и казват колко от нашите съграждани са поразени от тази невидима болест", каза още той. 

"Искам да се обърна към всички вас като лекар, също участвам в тази сложна обстановка, допълни още Иванов. Колеги, обръщам се най-отговорно към вас. Смирете се към болестта. Всички сме еднакви пред заразата и смъртта. Не го забравяйте това. Лекувал съм много народни представители преди да знам, че ще седя тук и ще говоря от тази трибуна. Тук има един депутат, когото също уважавам - неговият баща работи в Пета градска болница и всеки ден се среща с заразата", заяви депутатът от ГЕРБ.

Добавете Вашия коментар

TOP