Сестрата на Бойко Борисов изроди тризнаци навръх 60-годишнината му

13 Юни 2019 | 14:50
2 коментара
Любопитно

Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е шеф на Неонатологията в Първа АГ болница "Света София", издаде първо пред ПИК, че навръх юбилея му е изродила тризнаци.

Бебетата са 2 момичета и едно момченце и са отлични, каза тя. Родили са се по обед, в 32 гестационна седмица и затова родилката е била под специално наблюдение.

"Справихме се отлично. Приех раждането на тризнаците на рождения ден на брат ми като много добър знак. Когато раждането започна си казах: Боже! Това е толкова хубаво точно днес. Добра поличба!", сподели д-р Иванова пред медията ни.

Тя издаде, че се е обадила на по-малкия си брат за годишнината му още рано-рано сутринта.

"Поздравих го и после всеки по задачи", казва Красимира. Семейството ще се събере в тесен кръг за юбилея на министър-председателя на по-късен етап, издаде още известната лекарка. 

"Пожелах му здраве, само да е здрав, какво друго...И малко късмет. И хората около него, които уважава и обича да са живи и здрави. Другите неща са много преходни", сподели каката на Борисов.

А подаръците за любимия брат все още се обмислят: "Няколко са идеите, може би всичките подаръци ще му подаря наведнъж. Става дума за лични подаръци", издаде малко от изненадата тя.

Премиерът все още не знае за хубавия знак с бебетата, но най-вероятно д-р Иванова ще го зарадва и с тази новина навръх юбилея му. 

Добавени коментари

българка публикува:
13 Юни 2019 | 17:24
Да е жива и здрава сестрата на Борисов.Тя е прекрасен човек и лекар.
до благоевградските помаци публикува:
13 Юни 2019 | 15:49
А лена офшорната каза, че ще изроди цялата бесепарска партия! Ей журналя от Пиринско. бг, подлоги на чер.вената клоака от Спосрано 20, вие наистина сте помаци, защото не можете да говорите и пишете на български! Колко ви коства да напишете едно нормално "роди" тризнаци и да не се опитвате да жонглирате с българския език, нали изроди мои помашки, чер.вени!

Добавете Вашия коментар

TOP