Серия от катастрофи в Югозапада

17 Октомври 2018 | 10:28
0 коментара
Криминално

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 16.10.2018г. около 14:00 часа на пътя между гр.Гоце Делчев и с.Садово, общ.Хаджидимово, лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от И.Г./18г./ от гр.Гоце Делчев завивайки на кръстовище с ул.“Драма“, излизаща от с.Копривлен, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Ауди“ с 25-годишен водач от с.Беслен.

В резултат на инцидента са пострадали: 18-годишно момиче от с.Копривлен, общ.Хаджидимово, което е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузни рани по тялото, 17-годишно момиче от с.Копривлен, което е с натъртвания на гърба и 18-годишно момиче от с.Копривлен, което е с контузни рани на ляв крак и лява ръка и охлузна рана на лявата вежда.

Пострадалите момичета са пътували в лекия автомобил „Фолксваген Голф“ и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Пробите с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 16.10.2018г. около 08:40 часа на кръстовище, образувано от ул.“Цар Симеон“ и ул. „България“ в гр.Петрич, лек автомобил „Ситроен“, управляван от С.Ч./26г./, която е от гр.Петрич, движейки се по ул.“Цар Симеон“ завива на ляво и блъска 74-годишен мотопедист от гр.Петрич, който е получил охлузни рани по тялото. След извършен медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 16.10.2018г. около 16:30 часа на кръстовище, образувано от ул.“Полк.Дрангов“ и ул.“Балкан“ в гр.Благоевград, товарен автомобил „Форд Куриер“, управляван от В.М./60г./ от гр.Благоевград при приближаване и заобикаляне на автобус, сигнализиран с табела за превоз на организирана група деца, блъска 6-годишно момиче от гр.Благоевград, пресичащо пътното платно пред автобуса. В резултат на инцидента детето е получило натъртване на дясното бедро и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.  Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на товарния автомобил е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP