Серия от катастрофи белязаха уикенда в Югозапада

01 Октомври 2018 | 12:51
0 коментара
Криминално

На 29.09.2018г. около 12:40 часа на пътя между с.Туховища и с.Годешево, общ.Сатовча, лек автомобил „Мерцедес“ с 36-годишен водач от с.Годешево, общ.Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза от пътното платно и навлиза в крайпътна канавка.

В резултат на инцидента водачът на автомобила е получил разкъсно-контузна рана на главата и фрактура на ляво рамо.

На 23.09.2018г. на земен път между с.Бунцево и местността „Абдулева махала“, общ.Разлог, лек автомобил „Фолксваген Венто“ с 36-годишен водач от с.Бунцево, разминавайки се с насрещно движещ се 13-годишен велосипедист, който не се е движил възможно най-в дясно по пътя го блъска, в резултат на което велосипедистът е получил нараняване на десен крак.

На 30.09.2018г. около 12:40 часа между с.Места и гр.Гоце Делчев, лек автомобил „БМВ“ с 39-годишен водач от с. Хвостяне, общ.Гърмен, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Киа“ с 49-годишен водач от гр.Банско.

В резултат на инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил „Киа“, който е с травма на лява ръка и порезна рана на десен крак, 29-годишен мъж от гр.Банско, пътуващ в лекия автомобил „Киа“, който е с натъртване в областта на гърба и пътуващите в лекия автомобил „БМВ“: 39-годишена жена от с.Хвостяне, която е с фрактура на предмишницата на дясната ръка, котузия в областта на главата и травма в областта на кръста и 18-годишно момиче от с.Хвостяне, което е с порезна рана в областта на главата.

Добавете Вашия коментар

TOP