Серии от катастрофи белязаха Пиринско през изминалото денонощие!

30 Август 2017 | 12:18
0 коментара
Общество

Две деца на 7 и 12 години пострадаха при ПТП на пътя между с. Садово, общ.Хаджидимово и ГКПП“Илинден“, информираха от ОД на МВР Благоевград.

Случаят е от снощи, когато лек автомобил „Опел Вектра“ с 43-годишен водач от гр.София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Опел Вектра“ с 60-годишен водач от гр.Хаджидимово.

Пострадали при инцидента са, пътуващите в лекия автомобил „Опел Вектра“: момче на 12 години, което е с натъртвания в областта на гърдите и момиче на 7 години, което е с контузна рана на главата. И двете деца са от гр.София, като след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Отново при ПТП вчера, четири жени на 50, 49, 52 и 60  – години от с. Филипово пострада, след като 36-годишен водач от с.Боголин, общ.Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в насрещно движещ се автобус „Форд Транзит“ с 54-годишен водач.

Тя е с фрактура на лява подбедрица и е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Сред пострадалите  е и жена на 49 години също от с.Филипово, която е транспортирана за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ гр.София със счупена долна челюст и контузни рани в областта на главата,

Жена на 60 години пак с.Филипово, която е с контузия в областта на врата и гръден кош и след оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение, както и жена на 53 години от с.Филипово, която е с контузни рани по главата и е настанена за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

 

Добавете Вашия коментар

TOP